Me
17. January, 2006

Min blog lukkede midlertidigt ned her for nogle måneder siden. Ikke på den så i tiderne populære stærkt melodramatiske måde, men mere den tilbagelænede måde. De rigtig hårde negle dør aldrig – de regrupperer.

Den tilbagevændende overvejelse har været hvad vil jeg med det her, og som resultat deraf var indholdet på sitet blevet usammenhængende og uhomogent. Den sagnomspundne røde tråd var blevet væk og jeg var ikke længere stolt af det jeg udspyede. Ikke at jeg under normale omstændigheder går rundt med armene langt over hovedet grundet nyligt offentliggjorte indlæg, men en anelse selvtilfredshed bør der unægteligt være i det. Jeg smed det hele på is, og grublede lidt over det.

Det gamle site var ikke helt gennemråddent, og faktisk har jeg modtaget en del ros for nogle af de rigtig udspekulerede indlæg. Det kommer næppe som nogen overraskelse, men jeg skriver bedst om ting jeg virkelig brænder for, som f.eks. film og ting der kører på strøm. En sjælden gang imellem kom der også et følelsesmæssigt guldkorn, når jeg altså fik kæmpet mig udover det på blogfronten så velkendte selviscenesatte klynkeri.

Jeg har savnet at tvinge mine meninger og underlige kommentarer ned over ørene på jer, så nu skal den røde tråd afdækkes og rettes op. Jeg giver ingen kvalitetssikring, og de næste mange måneder vil sikkert gå med at genfinde den gode stil, men der skal nok være et minimum af underholdning i det.

Mine damer og herrer – her har I mig tilbage.
Jeg forlod jer aldrig – jeg var bare nede på tanken efter citronmåne og cola.

[RSS] 13 kommentarer til “mit andet komme”

 • Jan
  17
  2006
  18:49 - Anita

  Wauu, tænk at jeg, udover Mr. WordPress, fik lov være den første til at smide en Comment. Velkommen tilbage til scenen.

  Må man byde på en lille småkage ? :)

 • Jan
  17
  2006
  18:54 - planton

  Glimragende. Flot design.

 • Jan
  17
  2006
  18:56 - Esther

  Velkommen tilbage :)

 • Jan
  17
  2006
  19:08 - neurox

  Takker ærbødigst! :-)

 • Jan
  17
  2006
  19:13 - neurox

  @Anita: Du ved jeg er vild med dine småkager! 😉

 • Jan
  17
  2006
  19:28 - Heiberg

  Jaaaa! HC er tilbage!

  Nu kommer jeg jo til at sidde og trykke reload hele dagen…

  Næh, vent en kende min gode mand! For der er endda et RSS feed! Kan det blive bedre? :-)

 • Jan
  18
  2006

  Jeg glæder mig til at læse med igen…

 • Jan
  18
  2006

  Jamen der er du jo! Hej hej også her :)

 • Jan
  18
  2006
  12:52 - neurox

  Uuuuhmn! Mere! Mere!! 😉

 • Jan
  19
  2006
  13:55 - chris

  Jeg er jo, som bekendt, ikke så hurtig på hverken den ene eller den anden aftrækker, så jeg opdager først længe ventede tilbagekomst nu. Jeg glæder mig til nogle dejlige indlæg og har faktisk aldrig savnet en rød tråd hos dig. Måske lidt flere indlæg, men hvis ikke man kan opretholde et vist niveau, så hellere hoppe over..

 • Jan
  23
  2006
  10:42 - Kenneth

  Godt at se dig tilbage i vanlig stil og dog med et nyt look….
  Underligt nok får din blog min IE til at gå ned på den hårde måde :-/

 • Jan
  23
  2006
  13:03 - neurox

  Kenneth: Takker! Trist at høre at din IE er ustabil – jeg kan anbefale Firefox! 😉

 • Jan
  25
  2006
  22:45 - Kristian

  Det holder da for hårdt det her! Velkommen tilbage HC!

  Tight design! nice! :)


Johnny