Me
18. January, 2006

Sofa-relaterede aktiviteter er et hit på denne årstid, og det helt store hit i min omgangskreds i øjeblikket er tv-serier. Nogle mødes vi om, andre researcher vi hver for sig og hver gang vi stikker hovedet sammen bliver der præsenteret og argumenteret.

Jeg opdagede selv Firefly for nogle måneder siden, og før det var jeg lettere besat af engelske Spaced. Men Behaving Badly er også et tilbagevendende hit, og man må jo heller ikke glemme The Simpsons og Futurama. Lige nu er jeg gået amok med Scrubs, My Name is Earl og de canadiske Trailer Park Boys. Vennerne ser Lost og The 4400, men det har jeg ikke helt fået åbnet øjnene for.

Fællesnævneren syntes at være, at vi ikke gider finde os i at skulle sidde klistret til de gængse tv-kanaler og finde os i reklamer, mærkværdige sendetider og kæmpe med at optage afsnit når vi vil vise vennerne det. Der gribes istedet dybt i lommerne, og shoppes boxsæt og hele sæsoner til højre og venstre. Det man ikke er sikker på, eller ikke er udgivet endnu organiseres midlertidigt på anden vis. Vi får det præcist som det passer os, og i et splitsekund kunne man godt spekulere over hvad fanden man skal med kabel-tv og stueantenne.

Jeg drunker i DVD’er jeg endnu ikke har set, og jeg har sikret underholdningen flere år frem i tiden. Jeg flytter mig kun uvildigt fra sofaen, og kommer ikke ud før de kaster tåregas ind i stuen.

Længe leve januar.

[RSS] 4 kommentarer til “januar i sofaen”

 • Jan
  23
  2006

  Hej Neurox – ja, så kom jeg endnu engang tilbage til din længe ventede side. Og er som altid et TOTAL humørløft at læse dine “skriblerier” her på siden.

  Bliv ved med det!

  //… ZeroCrash

 • Jan
  23
  2006
  10:24 - neurox

  Takker :)

 • Jan
  28
  2006
  00:23 - Trez

  Nå, så du opdagede selv Firefly? Hva? HVA? Hvor mange gange skulle jeg slå dig i hovedet, før jeg praktisk taget tvang dig til at købe den at gunpoint? Men godt du blev glad for den. Så blev enden alligevel god.. og blød og rund. ^_^

 • Jan
  28
  2006
  00:50 - neurox

  Det var en blind date der endte godt. Kudos.


Johnny