Me
27. January, 2006

Nogle gange får man information ind i hovedet af omveje. Ting man aldrig burde have fået at vide, eller som i det mindste burde være kommet fra kilden selv.

Der er ugler i mosen. Der sker ting omkring mig som jeg ikke havde nogen idé om, og det var absolut ikke meningen at jeg skulle vide noget. Desværre dukker der små bidder af information op hist og her og pludselig ved man en hel del om noget man overhovedet ikke skulle. Jeg burde ha’ undgået den situation, men nu er det for sent og nu kommer eftervirkningerne. Skyldfølelsen. Tvivlen. Hvorfor har jeg ikke fået det at vide endnu? Stoler man ikke på mig? Skåner man mig? Er åbenheden væk?

For helvede, jeg kunne godt bruge en undo knap lige nu. Fucking hemmelighedskræmmeri.

[RSS] 4 kommentarer til “uønsket viden”

 • Jan
  27
  2006
  12:02 - Kasper

  Damnit… hvem afslørede det? Nu har vi holdt din homosexualitet hemmelig for dig siden dine tidlige teenage år og så er der en eller anden bozo der absolut skal afsløre det nu inden du rammer de tredve?

 • Jan
  27
  2006
  12:34 - neurox

  Damn, her gik jeg og troede at jeg bare var inde i en seksuel lavkonjuktur.

 • Jan
  28
  2006
  12:29 - Line

  Altså, hvis du ved det du ikke vil vide, må jeg så ikke også vide det? :o)

 • Jan
  28
  2006
  16:54 - neurox

  Det er slet ikke så alvorligt, men jeg tror det er bedst jeg tier stille – i hvertfald indtil nogen hælder øl på mig.


Johnny