Me
30. January, 2006

Det var ikke uden en vis tilfredsstillelse, da jeg tidligere idag forlod posthuset med halvanden meter depeche mode billetter. Om et lille halvt år står jeg på plænen på Atletion med en øl i hånden, gode venner omkring mig og et usædvanligt genialt band på scenen. Så blev det alligevel jul.

[RSS] 7 kommentarer til “dm”

 • Jan
  30
  2006
  14:38 - morten

  Tillykke med billetterne og god fornøjelse.
  jeg tager forskud på glæderne i parken om ikke så længe

 • Jan
  30
  2006
  18:34 - Jimbo

  Ja det kan da kun blive godt :o)

 • Jan
  30
  2006
  23:51 - neurox

  Yep, men glæder sig enormt! Det bliver første gang jeg skal til koncert med dem! :-)

 • Jan
  31
  2006
  09:59 - Kasper

  damn you!!!!

 • Feb
  1
  2006
  20:03 - morten

  Kan godt fortælle dig at, bliver det bare tilnærmelsesvis så godt som sidst de var i parken SÅ bliver det rætti godt

 • Feb
  2
  2006
  22:25 - neurox

  Det kan ikke andet end blive suverænt… Jeg havde det massive brede smil på, da Rammstein spillede deres cover af Stripped i Gentofte i 2005 – det må være et tegn! :-)

 • Feb
  13
  2006

  […] Bortset fra Open Air, en tur til Roskilde i ny og næ og diverse små spillesteder rundt omkring i byen, har jeg aldrig rigtig gjort i koncerter. Jeg var til Giants of Rock i Gentofte sidste år, som udover Rammstein var rimelig ligegyldigt. Til gengæld var der rigtig mange lamme bonghoveder med nitter, sort læbestift eller rygmærker. Senere på året skal jeg som den tilbagevendende læser muligvis har spottet til koncert med Depeche Mode og i slutningen af maj står den altså på Bloodhound Gang. […]


Johnny