Me
4. February, 2006

Som nogle af jer måske ved, fyldte jeg år igår. Jeg havde ikke det store planlagt, udover en flok øl på hjørnet med et par af vennerne. Vi skulle mødes der omkring kl. 18, og jeg havde frygtet flag og fødselsdagssang. Sådan gik det dog ikke helt.

To øl inde i mit forehavende, fik jeg bind for øjnene og bortført i en taxa. Min første tanke var nå, hvor skal vi spise? Efter adskillige vellykkede forsøg på at gøre mig rundtosset, trådte jeg indenfor i et velkendt hus og min første tanke var her nå, de har lånt min mors hus, umiddelbart efterfulgt af hvad mon vi skal ha’ at spise.

Stor var overraskelsen, da jeg fik hevet tørklædet fra øjnene og blev blæst væk af hvad der i min hukommelse kunne være alt fra SURPRISE! til FUNKY TOWN! råbt af en pøbel på 15-20 mennesker, bevæbnet med øl og flag. Jeg tror aldrig jeg har været så overrasket før. Pludselig var venner fra nær og fjern samlet omkring mig, og som om det ikke var nok blev jeg også druknet i gaver! :-)

Idag gentager jeg successen på mine præmisser, men med stort set samme publikum. Jeg er som sædvanligt forholdsvist uforberedt, så jeg skal igang med kost og spand inden jeg kan drikke i festligt lag igen.

Tusind tak til alle de rare mennesker, der har holdt på hemmeligheden den sidste måned – og jeg er hudløst ærlig, når jeg siger at jeg på intet tidspunkt havde regnet med andet end flag og pinagtig fællessang på pubben henne om hjørnet! For fanden hvor I nakkede mig! 😉

Update: For de nysgerrige, var den geniale fødselsdagskage en Russischer Zupfkuchen.

[RSS] 3 kommentarer til “surprise!”

 • Feb
  4
  2006
  10:51 - Anja

  Hjertelig hjertelig tillykke med dagen, igen og igen – jeg håber du får en vidunderlig weekend! 😉

 • Feb
  4
  2006
  17:14 - Thomas

  SDKLD …. >:)

 • Feb
  6
  2006
  12:14 - neurox

  Tydeligvis 😉 Festen lørdag var heller ikke dum, selvom folk unægteligt virkede lidt flade efter surprisefesten fredag.. Men der kommer vel flere fester – jeg er jo ikke helt død endnu! 😉


Johnny