Me
9. February, 2006

Følelsen er overvældende, og kommer stort set hver gang jeg tænder for fjernsynet og zapper forbi LonelyPlanets programmer. Lysten til at opleve og tage nye indtryk er stærk, uroen sænker sig over mig.

Den tilbagevendende læser vil muligvis mene at jeg har rejst rigeligt, og jeg kom da også forholdsvist langt hjemmefra sidste år. Alligevel har jeg igen lyst til at rejse ud i verden, til trods for vores faldende popularitet i visse regioner af verden. I fjernsynet har de lige afsluttet en rejseberetning fra Sierra Nevada, og vi kom forbi en del af de steder jeg var sidste år. Nu står den på vandreture i Oklahoma, med alt hvad deraf følger af indianerkultur.

Hvor mon den kommer fra? Leder jeg mon efter noget? Noget jeg ikke mener jeg kan finde her hjemme under den milde danske himmel? Rejser du også ud i verden, og hvorfor? Hvorfor ikke?

[RSS] Én kommentar til “mere rejsefeber”

 • Feb
  10
  2006
  09:11 - chris

  Forsøger den aldrende ungkarl at løbe fra livets barske realiteter? Findes lykken et andet sted i verden? Hvem er det, der står bare det hele? Og er neurox i virkeligheden en helt anden, end han giver sig ud for?

  Alt dette får du svar på i næste indlæg. Same battime, same batchannel :)


Johnny