Me
13. February, 2006

Nogle gange må man gribe dybt efter den indre drengerøv, tvinge ham ud i lyset og ruske ham hårdt og længe. Næste gang bliver d. 31. maj, hvor en håndfuld amerikanske drengerøve spiller i Århus. De har lavet en hyldestsang til Chasey Lane. Need I say more?

Bortset fra Open Air, en tur til Roskilde i ny og næ og diverse små spillesteder rundt omkring i byen, har jeg aldrig rigtig gjort i koncerter. Jeg var til Giants of Rock i Gentofte sidste år, som udover Rammstein var rimelig ligegyldigt. Til gengæld var der rigtig mange lamme bonghoveder med nitter, sort læbestift eller rygmærker. Senere på året skal jeg som den tilbagevendende læser muligvis har spottet til koncert med Depeche Mode og i slutningen af maj står den altså på Bloodhound Gang.

Der er nu noget helt specielt over livemusik, hva’ enten det er bands der hylder pornostjerner eller crowdsurfer i store sorte gummibåde.

[RSS] Én kommentar til “drengerøv luftes”

 • Feb
  17
  2006
  15:39 - Thomas

  Rimeligt ligegyldigt? RIMELIGT LIGEGYLDIGT?

  Du er slettet fra testamentet. INGEN… og jeg mener *INGEN* kalder Slayer ligegyldige. Hammerfall var også ganske underholdende, selv om publikum ikke var helt oppe på stikkerne endnu.


Johnny