Me
9. March, 2006

Mine damer og herrer, det er ved at være den tid igen. Endnu engang afholdes Natfilm Festivalen, og endnu engang er programmet umuligt at navigere rundt i. Endnu engang leverer jeg det overskuelige program.

Jeg ved ikke om jeg har misforstået konceptet, men jeg syntes programmet på Natfilm hjemmesiden er totalt ubrugeligt. Jeg planlægger at se så mange film som muligt, og med det interface er det nærmest umuligt at planlægge. Sidste år smed jeg et mere overskueligt program op her, og nu prøver jeg så at gentage successen. Da jeg bor på fastlandet, har jeg udelukket fodret scriptet med data for Århus.

Programmet ligger lige her. Ris/ros modtages gerne.

[RSS] 8 kommentarer til “natfilm 2006”

 • Mar
  9
  2006
  00:39 - Karsten

  Siden hvornår er Aalborg sunket i havet ? 😉

  God idé med at samle dem, for overblikket på natfilm.dk er forsvindende ringe.

  “”Da jeg bor på fastlandet, har jeg udelukket fodret scriptet med data for Århus.”” :)

 • Mar
  9
  2006
  00:45 - neurox

  Hva’ med “Da jeg bor i den civiliserede del af fastlandet” – arj, det tænkte jeg ikke lige over :-) Hvis der er stor interesse for det, vil jeg da se på det 😀

 • Mar
  9
  2006

  Civilisation, hva´ er det ?
  Hvis der er gratis kaff´ og kage, så er jeg på.

  NÅ MEN…..

 • Mar
  9
  2006
  15:02 - Thomas

  “Det er for at narre fjenden i Aalborg”

 • Mar
  10
  2006
  10:09 - Heiberg

  Meget lækkert!

  Hvad med nogle vertikale guides? Mine bøjede øjne har lidt svært ved at se hvordan de helt præcist liner op.

 • Mar
  14
  2006
  22:48 - Stefan

  Fremragende ide HC. Desværre er der større ting på spil. Hvem har lyst til se Roberto Benigni o gJean Reno spille… Roberto Benigni og Jean Reno… Hvor er de østasiatiske “der er af en eller anden årsag en ond ånd der vil dræbe uskyldige mødre til små børn” film henne? -Hvor er David Lynch? -Og finnerne? -Og vigtigst af alt, hvor er natfilmene (kl. 13, 15, 17, 19, 21…natfilm???)? Natfilm er desværre blevet noget udvandet. Sorry

 • Mar
  15
  2006
  15:30 - neurox

  Stefan, du behøver ikke undskylde – jeg er dog ikke helt enig. Selvom programmet ser knapt så spændende ud som sidste år, er der dog et par guldkorn jeg helt sikkert skal se. Mere om det senere :)

 • Mar
  22
  2006

  Cool oversigt.

  Ganske vist er udfordringerne lidt større for os i nærheden af Køwenhavnstrup, men jeg tror jeg skal se på nogen tilsvarende til næste år.

  De sidste par år har jeg benyttet mig af noget scraping til at automatisere det lidt — hvis man er interesseret kan man finde de lokale visninger i RDF format i http://www.wasab.dk/morten/2006/03/natfilm.xml

  Måske man burde se på noget generel hjælp til planlægningsfolket inden næste år…


Johnny