Me
15. March, 2006

Hvad fanden er nu det for noget? Hvorfor sidder der en eller anden religiøs fanatiker et eller andet sted på vestkysten og tuder over en t-shirt? Har vi ikke nyligt afgjort at sådan noget er noget pjat? Det er vist på tide at rydde op i egne rækker.

Manden taler i statsradiofonien om at religion skal være i det offentlige rum, og at det er respektløst og grænseoverskridende at folk render rundt i t-shirts der antyder at selveste Jomfru Maria – fiktiv eller ej – havde tendenser til analsex – så han har presset en svag butiksejer til at opgive salget af omtalte tekstil. Personligt mener jeg ikke at hans uforbeholdne undskyldning kan komme hurtigt nok – både for at spilde offentlighedens tid, men også for at sætte en pind i butiksejerens hjul. Et erstatningskrav ville være oplagt.

Hvad forventer galningen? Skal vi til at forbyde provokerende t-shirts? Ville det ikke være oplagt at forbyde bandeord i det offentlige rum ved samme lejlighed? Og nu hvor vi er på vej tilbage til stenalderen, hva’ så med at forbyde undervisning i Darwins evolutionslære? Hvad fanden skete der lige med at vende den anden kind til? Spænd hjelmen, præstefar.

Mary Was Only A Virgin - If You Don't Count Anal

Forøvrigt skal det nævnes at ovennævnte billede fra samme sted som EkstraBladet – nemlig T-Shirt Hell. Hvis du vil teste dit eget toleranceniveau, så kig forbi deres Worse Than Hell sektion. Hvis du som den katolske præst er ved at blæse en sikring, så kig forbi deres Baby Hell sektion for at dulme nerverne.

PS: Var der ikke noget med katolske præster og kordrenge? Skulle de ikke lige kigge på det først?

[RSS] 5 kommentarer til “beskidte jomfru maria”

 • Mar
  15
  2006

  Jeg er helt og aldeles enig med dig i et og alt, verden er af lave, religiøse fanatikere er noget fanden har skabt i sin vrede.

  Jeg har kun ét spørgsmål til dig som jeg ikke har kunnet finde svaret på på dit website; ville du have mod og mandshjerte til at bruge samme tone og sprogbrug over for en iman??

 • Mar
  16
  2006
  12:59 - neurox

  Nu er det begrænset hvor tit jeg står face-to-face med en imam, og hvis jeg skal være helt ærlig ville det ikke undre mig om han (så meget for ligestilling) kunne syndertæve mig verbalt. Propaganda er jo trods alt hans hovedbeskæftigelse, og jeg er bare ganske almindelig brokrøv. Skulle jeg finde mig selv i åben verbal kamp, ville jeg dog naturligvis gøre mit bedste. Jeg er ligeglad med om han er katolsk præst, munk eller imam – religion må aldrig blive en stopklods for samfundets udvikling, den personlige frihed eller ytringsfriheden generelt.

  Iøvrigt mener jeg også at statsreligionen bør afskaffes, men det er en anden sag.

 • Mar
  16
  2006

  Du er sgu svær at blive uenig med….. :-)

 • Mar
  16
  2006
  23:19 - neurox

  Jeg gør ellers hva’ jeg kan! 😉

 • Mar
  19
  2006
  18:15 - Thomas

  Her er den korte opsummering til folket: http://www.plyrics.com/lyrics/nofx/yourewrong.html


Johnny