Me
15. March, 2006

Firmaet og vores eksterne husven var på CeBIT de sidste par dage, og jeg ved ikke helt hva’ jeg skal sige til den messeoplevelse, men det var i hvertfald en stærkt blandet landhandel.

Indisk outsourcing, pengetællere, 102″ plasmafjernsyn, mobiltelefoner, laptops, firewalls, læderetuier til mobiltelefoner, dansk vandkøling, asiatisk computer casing og meget meget mere, kogt sammen i et mærkværdig inferno af larm og folk med slips. En bizar blanding af seriøst grej og consumerjunk. Et sted hvor sjælløse businesstyper trykker hænder og teenagedrenge kigger på ting de aldrig får råd til.

Vi var der for at se på førnævnte UMPC teknologi – noget der kunne minde om en forvokset PDA eller en laptop i halv størrelse uden keyboard. Intel står for platformen, men den mest imponerende implementation var Samsungs Q1, som er en “fuld” PC, udstyret med Bluetooth, WiFi, CF Type II slot, webcam, USB port, VGA output og digital TV tuner. Den er prissat til ~$1200 i Europa, og forventes på markedet indenfor nærmeste fremtid. Aggemam? Også i dén grad.

Mit første indtryk af CeBIT, er at det er alt for stort, alt for overfladisk og rent teknologisk ikke videre imponerende i forhold til hvad man allerede har set i medierne og på nettet. Nåja, og så er der absolut for få booth-babes og for mange slips.

[RSS] Én kommentar til “ude og hjemme igen”


Johnny