Me
2. April, 2006

Efter en weekend med skødesløs dovenskab, har jeg faret forvildet rundt hele aftenen. Først blev der hentet deodorant og strømper Bilka i sidste øjeblik, så var tegnebogen sporløst væk og sidst men ikke mindst var der de store beslutninger om hvilke teknologisk dippedutter der skulle hives ned i min taske.

Jeg har holdt det minimalt i denne omgang, og tager kun videokamera med. Hverken laptoppen, iPod’en eller mislingerne er røget med i bagagen, så de må klare sig uden mig hjemme i lejligheden. Sidstnævnte får dog dagligt besøg af mit moderlige ophav der giver dem en velfortjent omgang mad, vand og målrettet nussen i et par timer eller to. Sidste gang jeg var afsted havde hun nusset dem til de havde fået nok – desværre havde jeg lige glemt at nævne, at de sagtens kan udholde den slags tortur i adskillige timer. Så ka’ hun lære det.

Om et par timer er der afgang fra Århus, og hvis man er helt stille kan man allerede høre Lenny Kravitz synge Fly Away inde i mit hovede. Forbandede rejsefeber.

You stay classy, San Diego.

[RSS] 4 kommentarer til “nu er det nu”

 • Apr
  2
  2006
  23:05 - Anita

  Hav en riiiigtig god tur og take care. Vi ses lidt senere.

  NinjaK. 😉

 • Apr
  2
  2006
  23:42 - Kasper

  bastard!!!!

 • Apr
  5
  2006

  Hehe… god tur!

  Og ja…… SÅ KAN HUN LÆRE DET!!! MUHAHAHA!!

  De kære mislinger… :)

 • Apr
  19
  2006
  12:28 - neurox

  Ferien gik forøvrigt ganske fortrindeligt. Har jeg nævnt hvor sjovt det er at gå amok i en jeep oppe i de tyrkiske bjerge? 😀


Johnny