Me
27. April, 2006

Jeg er faktisk vældig tilfreds med mit nuværende job, men alligevel har jeg sagt ja til en lille freelanceopgave ved siden af. En virksomhed som jeg har flere relationer til, manglede en betalings-/abonnementsløsning, og det kunne jeg jo sagtens klare med mine erfaringer.

Jeg gik troligt igang med opgaven, som umiddelbart virkede som noget der kunne laves på en forlænget weekend. Nu er problemet er så muligvis at jeg ved for meget om denne type systemer, og kombineret med min idé om at ting skal gøres ordenligt fra starten, så ender jeg med at bruge tid på noget som kunden – som endnu ikke har oplevet de samme problemer som jeg – muligvis ikke mener er værd at betale for. Anyway, det er nogle mennesker jeg kender og respekterer for deres gå-på mod, og jeg kan med sikkerhed sige at det er et meget fint tilbud de har fået. Der er skrevet over 3.500 linier kode indtil videre, og der er stadig et stykke vej endnu.

Projektet skal være færdigt og i produktion i starten af næste uge, og jeg glæder mig voldsomt – det betyder nemlig at jeg får min dyrebare fritid tilbage, og desuden bliver lidt bedre rustet til turen til østen – i hvertfald på grejfronten. Mere om det senere.

[RSS] 7 kommentarer til “mainstream freelance”

 • Apr
  27
  2006
  13:38 - erlando

  Jeg er sikker på, at selve interfacet til betalingsgateway’en har krævet megen research… 😉

 • Apr
  27
  2006
  18:08 - neurox

  Hahaha.. faktisk er størstedelen af tiden gået med at gruble over den rigtige måde at gøre tingene på, og forestille sig alt det der kan gå galt. Det er jo næsten som at lave banksystemer. Caymans, here I come.. 😀

 • Apr
  27
  2006
  19:28 - Anita

  Du er totalt psykohysterisk omkring sikkerhed, så enhver bank ville med garanti kysse din fod, er jeg sikker på og så ville jeg forøvrigt gøre det samme, hvis altså det der grej går iorden… 😉

 • Apr
  27
  2006
  23:49 - neurox

  .. bare ærgeligt banker tit er røvkedelige at arbejde for. Jeg tror faktisk jeg befinder mig meget godt der hvor jeg er nu – det er en branche i vækst! 😀

 • Apr
  28
  2006
  08:52 - janne

  man kan jo altid bruge lidt ekstra lommepenge til sådan en tur I skal på, husk nu at kræve det beløb som du nu engang er berettiget til, for du har dælme lagt mange timer i efterhånden..

  God weekend…

 • Apr
  28
  2006
  11:25 - neurox

  Janne, lommepenge bliver det ikke – har fået arrangeret det sådan at jeg bliver kompenseret i grej.. Sexet grej.. :-)

 • Apr
  30
  2006
  23:09 - Kristian

  Hehe .. det er altid godt med noget grej .. og når det så er sexet grej, kan det ikke være helt dårligt! 😀


Johnny