Me
5. May, 2006

Der syntes at være faldet en smule ro over undertegnedes milde sind, i takt med bl.a. afleveringen af førnævnte freelanceopgave. Solen står højt på himlen, og der er unægteligt noget i luften – om det kun er pollen skal jeg endnu ikke kunne sige, men tilfredsheden med tilværelsen syntes at være stigende i denne tid.

Opgaven blev afleveret og sat i drift i starten af ugen, så hvis du vælger at købe et abonnement til Seed, er det min kode der varetager betalingen. Jeg ønsker Runestone alt muligt held i fremtiden – det har været et hyggeligt samarbejde.

I anledning af sommeren, varmen, min kommende tur til østen og mit generelle velbefindende, har mit firma venligst udrustet mig med en ny arbejdsmaskine. En maskine der kan køre alle de i tiden så moderne operativsystemer, med en vis hast, ynde og graciøsitet. Det er med andre ord tid til at pensionere min gamle 13″ IBM Thinkpad X20.

Mine damer og herrer, sig goddag til den lille ny:

På den helt personlige front, syntes der også at være noget i gære. Det er ikke noget jeg vil blande resten af verden ind i lige nu, men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg smiler mere end jeg plejer.

[RSS] 13 kommentarer til “ro”

 • May
  5
  2006
  20:10 - Anita

  Du pensionerer da ikke Thinkpad´en helt, gør du !?
  … og så rigtig hjerteligt Tillykke med det nye lille barn ;o)

  Happy Spring.

 • May
  5
  2006
  20:22 - chris

  Hvis det smitter, kan du så ikke hoste og nyse og pruste og prutte og hvad ved jeg – mod Odder? Jeg kunne godt trænge til at los energi.

 • May
  5
  2006

  Tillykke med din nye Windows XP / Intel Inside transportable datamat maskine 😉 Er du så ham til venstre eller til højre?

  http://www.apple.com/getamac/ads/

 • May
  5
  2006
  21:55 - neurox

  Anita: Den skal i hvertfald sendes på en eller anden form græs 😉

  Chris: Hvis jeg kunne presse det ud, ville jeg putte det på dåse og sælge det :-)

  Frillow: Den transportable elektronhjene ender nok primært med at køre OSX – det har du vist hørt om? Det er det der med de runde hjørner? 😉

 • May
  5
  2006

  mmmm… hvem ville ikke smile over sådan en lille ny :)

 • May
  6
  2006
  00:12 - neurox

  Ja, den er så fræk at det gør helt ondt! Og for nu at køre på med nørderiet, så er den selvfølgelig udstyret med BlueTooth, Gigabit Ethernet, 802.11g WiFi, webcam, lysføler, keyboardlys, optisk digital lyd ind/ud, dual DVI (til 30″+ displays), FireWire 800 port, infrarød fjernbetjening, bevægelsessensor, patenteret magnetisk strømforsyningsstik, grotesk stor 17″ skærm og den ruller optionally XP, Linux og selvfølgelig OS X.

  Nåja, så er den 2.59cm tyk 😉

 • May
  6
  2006
  23:11 - Anders

  Mystisk, jeg har en 12″ ibm x21, der risikerer at blive skiftet ud med sådan en der inden for ikke ret lang tid … Er der mon en eller anden global ttl på x2?’er? Anyways, t’løk med den :)

 • May
  8
  2006
  13:20 - Kristian

  Jeg er som sædvanligt sent på den, men tillykke med den nye maskine :)

 • May
  8
  2006
  22:10 - erlando

  Fanboy 😛

 • May
  16
  2006
  16:10 - Kasper

  Hold kæft hvor er det lamer agtigt ikke at have 17″ macbook pro endnu… selv min chef har fået sin!

 • May
  16
  2006
  23:04 - neurox

  Alle MacBooks før min er fake. Basta! :-)

 • May
  17
  2006
  15:48 - Thomas

  Hvis du er heldig, får du så til gengæld mere juice i din uden beregning :)

 • May
  26
  2006

  […] Gensynet med husværten gik heller ikke stille for sig. Der skulle knusekrammes, fortælles om dette og hint og jeg skulle se det nye monster af en maskine – hans såkaldte barn – og kors i hytten, hvor er jeg bare røvhamrende misundelig. Denne gang ved jeg faktisk ikke, om jeg skal sige, at det er på den gode måde. Jeg er bare grøn af misundelse og sådan er dét! Den er topblæret ud over alle grænser og det mener jeg virkelig. […]


Johnny