Me
26. May, 2006

Der lå en mærkelig mail i min inbox her forleden. Den var fra Sarah, en pige fra London der godt ville være min ven. Personligt er venskaber noget jeg kredser lidt om, før jeg kaster mig ud i det, men hende her syntes at være voldsomt målrettet, og hvad fanden – ingen tager jo skade om at høre om vejret ovre på den anden side af dammen.

Nå, men man kan jo i det mindste hilse på, og som sagt – så gjort:

mig: Good evening, Miss Holper.
hende: Hello..
hende: evening
mig: I believe you sent me an e-mail? :)
hende: and am glad you contacted me..
hende: so nice to hear from you..

Mærkværdig formulering for én man aldrig har snakket med før, eller er det bare mig?

mig: so, what do you do for a living?
hende: well i worked in a clothing store
hende: but now i help with the orphans..and the disabled as a social service worker part time
mig: you like it?
hende: well sure i do…and the way i relate to them also..its a good thing to help the poor and the needy
mig: they need everything they can get, I’m sure.. :-(
hende: sure they do..especially in africa where they are undeveloped.,….have you ever been to africa before?

Afrika? Hvor fanden kom den fra?

mig: and I’m off to bad – sleep tight
hende: alright
hende: i sent you the pictures..
hende: maybe we talk tomorrow
hende: and you can also send me sms on my mobile number
hende: or call me too
hende: +2348022150193

Hvad fanden skulle jeg med hendes telefonnummer? Jeg ringer nærmest ikke engang til min mor, og hvorfor i alverden ville jeg ringe udlands for at snakke med en jeg ikke anede hvem var? Den næste uge var jeg nærmest ikke online, men når jeg endelig hoppede på, lå der beskeder fra hende og hun var offline. Hun var begyndt at smøre tykt på:

hende: If it is meant to be, our hearts will find each other when we meet. And if our hearts melt together so will our bodies and souls. Then every word and every touch will fuel our passion flame. I will be yours, you will be mine, and we will be one
hende: There is once place you can touch a woman that will drive her crazy…her heart
hende: It’s true love when goodbye doesn’t separate two hearts.
hende: Goodmorning Darling..How re you doing today? and hows things with you and the weather over there?hope you had a wonderful sleep last night?and hope you had a sweet dream…well just came online to see if you are online and know how you are doing…Hope you have a wonderful and blessed day! Hugz and Kisses..Sarah

What the fucking fuck? Hvad fanden skete der lige dér? Nu syntes jeg at fornemme at skinken i dén grad har feset en sikring af, og jeg bliver nysgerrig. Idag kom hun så online og kørte på igen:

hende: +2348022150193…Call me as am waiting for your call….
mig: Hello
hende: Hi Honey
mig: how is london today?
hende: Fine and how re you doing? and hows the weather over there also..
mig: The weather is fine here :-)
hende: Oh thats nice…glad to hear that
hende: can you be online tongight so we can talk
mig: I was just wondering,
mig: Why is your country code Nigeria?
hende: wondering what?
mig: +234 is the international dialcode for Nigeria. Please explain.
hende: yes am in Nigeria now…
hende: and thats my number i gave to you..am in Lagos in Nigeria whats the problem?
xxxx disconnected (18.26.37)

Tillykke, jeg har ført samtale med en 13-årig nigeriansk dreng med guldkæde og Levi’s bukser. Endnu en fucking 419’er.

[RSS] 7 kommentarer til “hilsen fra de varme lande”

 • May
  27
  2006
  09:26 - Henrik

  Man må alligevel have lidt respekt for nigerianerne. Det er vel begrænset hvor mange i den tredje verden der udnytter moderne teknologi og kommunikationsmuligheder. Det ville dog være at foretrække hvis de brugte den på en lidt mere fornuftig måde…

  Henrik

 • May
  27
  2006
  17:05 - Kristian

  Det var da godt nok langt ude .. det der .. men utroligt hvad de ikke gør får at lokke penge ud af folk.

 • May
  27
  2006
  20:53 - Kasper

  Arrgg… hvem der bare i det mindste havde selskab af den klasse…

 • Jun
  1
  2006
  16:17 - neurox

  @erlando: Stop poking me! Jeg er ikke en meme kinda guy.

 • Jun
  2
  2006
  00:20 - Lars

  Haha, minder mig om klassikeren fra Sick Humor – http://sickhumor.dk/Epost/Jose/ 😀

 • Jun
  2
  2006
  00:38 - neurox

  @Lars: Ikke så lidt underholdende! 😉 Dog kunne man godt savne nogle billeder i stil med dem i 419 Eater’s Trophy Room! :-)


Johnny