Me
2. June, 2006

Jeg er stor fan af hjernedøde amerikanere, og Bloodhound Gang er absolut ingen undtagelse. Som annonceret tidligere, var jeg til koncert igår, og det var mildest talt det fedeste pis.

Snitalderen steg drastisk, da vi ankom til Train. Jeg ved dette med sikkerhed, for jeg overhørte en flok nervøse punks der stod og trippede efter de havde opdaget skiltet med minimumsalder for diskoteket er 23. Jeg deler tydeligvis min fascination af den indre drengerøv med det unge publikum. Det kan jeg leve med. Anyway, jeg har ikke set bandet live før, men den mildest talt vanvittige blanding af sideshow, drengerøvstekster, målrettet guitar og knep-dig-selv attitude appellerer voldsomt til mig. Der blev skrålet med, flashet bryster, bundet Jägermeister bella-style og brølet dansk nationalsang. Måske er det bare mig der formår at synke til nye ukendte dybder, men da bassistens utilfredshed med forsangerens tributesang til Depeche Mode resulterede i at han stillede sig på trommepodiet og pissede ham ned af ryggen – længe – skrålede jeg af grin. Det blev ikke bedre, da han tømte det resterende af blæren i forsangerens cap, som han så efterfølgende fik fornøjelsen af at tage på igen. Koncerten blev naturligvis gennemført i hans nu stærkt urinvåde tøj, hår og hovedbeklædning. Der blev skrålet med på The Ballad of Chasey Lane, og selv den tvivlende læser må indrømme at der er noget fænomenalt over at høre 500+ mennesker skråle Now show ’em them titties.

Bloodhound Gang præsterer, og det er ikke udelukkende vanvittige pranks – musikken er faktisk også iorden. Det er hverken dybt eller teknisk fænomenalt, men det har i dén grad energi, attitude og underholdningsværdi – og er det i virkeligheden ikke det det drejer sig om?

Opvarmingen af Rock Hard Power Spray sparkede også røv, og sjældent har man set en gnom af en forsanger med fedtet Bundesliga-hår og firkantede 80’er-briller gå så meget amok. Nåja, så kommer Rock Hard drengene absolut ind på en førsteplads, når det kommer til at spytte på hinanden og gennemføre koncerter med bukserne nede om røven. Thumbs up.


Jimmy Pop (forsanger)

Evil Jared (bassist)

Hvis nu bare den satans tinnitus ville forsvinde, så oplevelsen være perfekt! 😀

PS: Set på storskærmen bag bandet: Don Vito is God

[RSS] 14 kommentarer til “bloodhound gang”

 • Jun
  2
  2006
  00:35 - Anita

  Jeg ville have givet GULD for at se dig smide hæmningerne og ryste røv, dér ;-p

 • Jun
  2
  2006
  00:39 - neurox

  @Anita: Jeg var vist en smule tilbageholdende, men stort – dét var det! :-)

 • Jun
  2
  2006
  00:45 - Anita

  Skal jeg aldrig lære dig at shake…. butt eller nowed 😛

  Arj, jeg skrider altså i seng nu. 1-2-3 NU… NU!

 • Jun
  2
  2006
  08:02 - erlando

  Anita: “Tak” for det billede, som ALDRIG skulle have været inde i mit hovede..

  Jeg bliver aldrig den samme igen… 😉

 • Jun
  2
  2006
  09:12 - Anita

  Erlando – det er godt med lidt fornyelse i tankerækkerne 😀

 • Jun
  3
  2006
  11:16 - Thomas

  Rock Hard Power Spray er bomben. Jeg tror ikke, jeg gad høre dem på cd, men ser jeg dem spille i nærheden, er jeg på pletten.

  Navnets oprindelse er også ganske morsomt: http://www.aphrodites-pleasures.com/sex-toys-images/Rock-Hard-Power-Spray-342.jpg

 • Jun
  6
  2006
  18:51 - neurox

  Rock Hard, baby! 😀

 • Jun
  8
  2006
  00:39 - Kristian

  Det var også toppen da jeg var i Vega og se dem .. totalt udsolgt :)

 • Aug
  19
  2006
  17:05 - Simone

  De er bare for fede , så dem i Vega d. 1 august , og fik Jareds trøje og snakkede med Jimmy efter koncerten ,
  De spillede rigtig godt , og helt klart alle pengene værd (:

 • Aug
  22
  2006
  08:53 - neurox

  Sweeeet! :-)

 • Aug
  22
  2006
  20:04 - Kristian

  Men det var godt nok værst da, Evil Jared smurte Jimmy ind i ekskrementer, da han ikke lige kunne tisse! :)

 • Aug
  22
  2006
  20:06 - Simone

  Uha , ja , det var ikke vildt lækkert (: fik heldigvis den del af træjen han ikke tørede lort af i 😀 fik den del Jimmy kastede lige hen i hænderne på mig 😀

 • Sep
  24
  2006
  17:42 - ah

  er der nogen der har blood hound gangs email ? jeg nåede ikke at se dem…

 • Sep
  24
  2006
  17:54 - neurox

  Deres e-mail??


Johnny