Me
6. June, 2006

Hvad lavede du i søndags? Et lidt forsigtigt gæt vil være at du ikke fik sprøjtet finthakket musehjerne ind i armen – det hører nemlig til sjældenhederne, og kan ikke umiddelbart anbefales. Hvad man dog ikke finder på når man keder sig.

Den flittige læser vil vide, at jeg drager til asien til vinter, og på sygdomsfronten er de alt andet end kedelige dernede! På menukortet er der spændende ting som malaria, smitsom leverbetændelse, difteri og japansk hjernebetændelse – for lige at nævne et par stykker. Sidstnævnte blev der vaccineret første gang for i weekenden, og hvor bizart det end lyder, bliver det leveret som granuleret musehjerne – så fint at det ikke ligner andet end en klar væske. Kapper tog billeder og en anden kammerat stod for indsprøjtningerne. Nu er vi ét skridt tættere på afrejse! :-)

Weekeden bragte ikke flere nåle med sig, men til gengæld både køretur på den tohjulede, isvafler, hygge og små pizzaer. Kan det blive bedre? :-)

[RSS] 4 kommentarer til “av”

 • Jun
  6
  2006
  19:55 - Anita

  Det var DÆLME hyggeligt!

  Jeg synes nu nok at den kære Doktormand ser noget mere alvorlig ud dér, end sidst jeg så ham og ligeså med dig, men hva’, man kan jo ikke rende rundt og ligne en flækket træsko hele tiden 😉

  Er det ikke en smule barokt med granuleret musehjerne ?

 • Jun
  7
  2006
  17:09 - neurox

  Jo, meget – armen er også stadig øm… havde han stukket 20 cm længere nede, havde jeg fået musealbue! 😀

 • Jun
  8
  2006
  00:41 - Kristian

  Ser lækkert ud!

 • Jun
  9
  2006
  16:57 - neurox

  lækkert … ??


Johnny