Me
9. June, 2006

Jeg er rundt på gulvet fortiden. Hvis det da overhovedet er et udtryk. Jeg har mange bolde i luften, dels med forskellige kodeprojekter, arbejdet og ikke mindst privatlivet. Tanker som bare jeg havde tid til er begyndt at dukke op. Det er jeg ikke meget for.

Jeg er møgforkælet, når det kommer til tid. Jeg bor ikke sammen med andre end mine katte, og det er altså begrænset hvor mange krav de stiller. Det giver mig uforholdsvist meget fritid i forhold til mange andre, men jeg roder rundt i at administrere det. Som det udisciplinerede menneske jeg i øjeblikket er, er mødetiden på kontoret rykket til sent på formiddagen, med efterfølgende frihed 7-8 timer senere. Det betyder en hjemkomst kl. 19-20 stykker og så går der altså hurtigt et par timer eller fem med lige at surfe lidt, skrive lidt på private projekter og sludre lidt om løst og fast med rare mennesker.

Det burde jeg fandme kunne gøre bedre. Jeg burde kunne motivere mig til at stå op kl. 8, fare afsted på kontoret og bruge min sparsomme fritid bedst muligt. Rykke på nogle af projekterne, få gjort en forskel og ikke mindst få GP tilbage online! Lad mig lige for god ordens skyld slå fast, at jeg hverken er træt af livet eller mit arbejde.

Hvad er opskriften? Hvordan tilbageerobrer man sin motivation og selvdisciplin? :-)

[RSS] 16 kommentarer til “rundt på gulvet”

 • Jun
  9
  2006
  17:33 - Anita

  Jeg skal gerne blokere dig på Messen kl 22, så du kan komme tidligt i seng. Så kan jeg ikke holdes ansvarlig for noget skidt 😉

 • Jun
  9
  2006
  17:40 - neurox

  Tak for tilbuddet, men det tror jeg ikke jeg kan jeg acceptere! 😉

 • Jun
  9
  2006
  17:46 - Anita

  Pyha heldigvis 😀

  Så ved jeg faktisk ikke helt hvad du skal finde på. Slukke for din comp på et bestemt tidspunkt hver hverdagsaften og så have rygrad, så stift som et bræt…

 • Jun
  9
  2006
  17:49 - neurox

  Det var måske ikke en dum idé — så må folk jo ringe til mig, eller jeg til dem! 😛

 • Jun
  9
  2006
  17:49 - Anita

  Nåååja, så kan vi snævre dér istedet *LOOL*

 • Jun
  11
  2006
  16:07 - jonathan

  Motivation får man af at sætte sig mål og piske sig selv til at nå de mål. Det gode er, at man kan give sig selv en gulerod, hvis man lever op til målet. :)

 • Jun
  12
  2006
  11:35 - chris

  Man starter med at stå tidligt op – også selvom man er træt og sagtens kan sove en time mere. Man må gerne gå sent i seng alle de dage man vil, men man skal stadig huske at stå tidligt op HVER DAG.

  Hvis det er for meget og man vil starte blødt, så kan man evt sove længe (en time mere eller sådan) i weekenden.

  Hvis det ikke er nok og man stadig mangler energi, så må man løbe/cykle/svømme sig en tur.

 • Jun
  12
  2006
  16:57 - neurox

  Én må vist hellere prøve at sætte nogle mål — det med at stå tidligt op lyder som en interessant plan. Sæt igang! :-)

 • Jun
  12
  2006
  18:07 - Anita

  Du er jo næsten allerede igang, for selvom det blev sent for dig inat, så var du alligevel oppe til at komme afsted på job i ordentlig (bedre) tid. Nu er du så (i skrivende stund) på vej hjem, så en bedring er allerede sket.

  Det’ sgu ikk’ så tosset Mester 😉

 • Jun
  13
  2006
  10:47 - neurox

  Morgendagen havde guld i mund, eller også var det bare varmen — under alle omstændigheder stod jeg op kl. 8. Det var en ny og interessant oplevelse. Forsøget fortsætter.

 • Jun
  13
  2006
  12:29 - chris

  Tydeligvis har vi ikke den samme opfattelse af “tidlig”, men whatever works for you, my friend :)

 • Jun
  13
  2006
  12:31 - neurox

  Små skridt – små skridt! :-)

 • Jun
  13
  2006
  12:39 - chris

  Jaja, bevares :)

 • Jun
  13
  2006

  Man anskaffer sig et barn, sådan en slags der står op kl. 6:00 HVER dag også i weekenderne og efter byture. Så bliver det hurtigt en vane at stå op kl. 6:00 og hvis du endelig har muligheden for at sove længe så vågner du først kl. 8:00.

  På kollegiet havde jeg sat min computer til at starte kl. 7:30 hver dag og så stereoanlægget til. Windows startlyden var sat til manamenam sangen fra muppets.

 • Jun
  14
  2006
  11:24 - Stefan

  Tak til Kenneth. -Og ja, man erhverver sig en lille glad én der står op omkring kl. 6. Derefter kommer resten helt af sig selv.

 • Jun
  14
  2006
  12:26 - Anita

  Stakkels stakkels mand, som er under hårdt pres nu. Han skal nå mange ting på rekordtid. At blive gift og også få et barn.

  Stakkels stakkels mand…


Johnny