Me
6. July, 2006

Med to dages varsel, og absolut uden stavekontrol, har installationsfirmaet meddelt mig at idag er dagen hvor jeg får installeret bredbånd. Denne gang er det helt udenom både TDC og CyberCity – der kommer nemlig fiberforbindelse til adressen.

Det lokale energiselskab er indgået i et samarbejde med en stor dansk bredbåndsudbyder, og har så fået et tredie firma til at grave kabel ned og bore i folks vægge. For én gangs skyld bliver noget igangsat, der ikke fra starten er håbløst forældet. Hvis de nu bare kunne tilbyde en mere fleksibel installationsaftale end vær hjemme fra kl. 8 til 16 torsdag, så ville humøret være væsentligt højere.

Anyway, det hele bærer præg af at være et førstegangsprojekt – dels fordi det snart har taget et år at få installeret, dels fordi jeg ikke har nogen ide om præcist hvornår jeg rent faktisk kan bruge min forbindelse, eller hvilket udstyr de kommer og sætter op. Når det hele engang fungerer, tilbyder udbyderen også VoIP (telefoni over nettet) og IPTV (TV via nettet) på den nu relativt tidssvarende 10/10Mbit forbindelse.

Mere når installationen er overstået – stay tuned! :-)

UPDATE: Manden kom forbi og trak fiber til en Comega FTTH bredbåndsboks. Desværre går der 3 uger får der kommer “lys” i. Vi venter spændt.

[RSS] 4 kommentarer til “bredbånd 1”

 • Jul
  6
  2006
  10:08 - Morfar

  Held og lykke! Det lyder som et ret useriøst projekt :).

 • Jul
  6
  2006
  10:29 - neurox

  Yep, udførslen lader noget tilbage at ønske. Om slutproduktet ligeledes hænger i bremsen, vil tiden vise! 😀

 • Jul
  8
  2006

  Hvis bare man kommer op på en ordentlig hastighed på nettet, så kan man godt leve med lidt bumpy roads i starten :)
  Det er lidt ligesom amerikaner-biler… det eneste der kommer an på noget er farten ligeud – pyt med hvordan den opfører sig på vejen hen til den øde lige landevej :)

 • Jul
  8
  2006
  23:20 - neurox

  Hørt! :-)


Johnny