Me
11. July, 2006

I et øjebliks svaghed har jeg opgraderet mit gamle kamera til et Canon EOS 350D. Nu skal jeg bare af med mit gamle superprof Canon EOS D30 og evt. det lidt mindre prof Sigma 28-135 3.8/5.6 Aspherical IF Macro objektiv der sidder på. Har du et realistisk bud?

D30’eren har været et supergodt kamera, og det oser af høj kvalitet. Objektivet der sidder på har ladet noget tilbage at ønske, men resultatet har absolut været til at holde ud. Kameraet har fulgt mig i tykt og tyndt – flere gange i München, Tenerife, USA, Tyrkiet og som toppen af den eksotiske kransekage, Århus Nord. Den tidligere ejer havde det bl.a. med i Thailand og har taget nogle voldsomt flotte billeder i tidens løb.

Det nye kamera er hurtigere til at komme ud af starthullerne, har lidt højere opløsning, vejer lidt mindre og er fyldt med mere højteknologisk bling-bling (sammenligning). Det er dog kvalitetsmæssigt et skridt ned af stigen, da det gamle D30 sandsynligvis kunne trækkes igennem flere væbnede mellemøstlige konflikter, uden nævneværdige varige mén. Der er lidt mere plastik over det nye. Når jeg i løbet af de næste 36 timer får kameraet i hænderne, kommer der nok en mere dybdegående anmeldelse.

Anyhow, hvis du er interesseret i et yderst anstændigt digitalt spejlreflekskamera, evt. inkl. Sigma objektiv, hører jeg gerne fra dig. Hvis du leder efter et billigt alternativ til et Bilka-kamera, så kigger du det forkerte sted.

[RSS] 2 kommentarer til “canon eos upgrade”

 • Jul
  11
  2006
  12:13 - Kasper

  Yeah.. congrats med den nye lille, det skulle være rigtig lækkert at bruge… har du købt en ny optik med som pakke ting? eller havde du nok gammelt udstyr liggende?

 • Jul
  11
  2006
  12:20 - neurox

  Har kun det gamle Sigma 28-135, og så følger der et 18-55 standard objektiv med. På længere sigt skal jeg ha’ et fast 50mm og en art USM zoomobjektiv. Jeg var ikke meget om optik, men nu hvor min Canon DSLR bekendtskabskreds er hastigt voksende, skulle der være mulighed for at prøvekøre noget lækkert grej inden jeg langer kontanter over desken! :-)


Johnny