Me
26. July, 2006

Jeg får gode idéer for tiden. De dér idéer som kan ændre verden – i hvertfald en lillebitte smule. Det er selvfølgelig noget med hjemmesider, og igen gruer jeg for at der ikke er tid til at føre dem ud i livet. Det er så fandens ærgeligt, for det er gode idéer og verden ville ha’ godt af dem.

Jeg har allerede flere hængepartier, men den nyeste er selvfølgelig mest genial, og jeg håber virkelig jeg får tid til at åbne web-værktøjskassen og trylle med design, kode og databaser. Jeg bruger nøjagtigt de samme værktøjer på arbejdet, og nogle gange er det en udfordring at undgå at de to ting flyder sammen. Ofte checker jeg lige op på et privat projekt fra kontoret, men det sker lige så tit at jeg sidder derhjemme og arbejder i fritiden, fordi noget simpelthen skal ud af hovedet. Hvor du er i verden er fuldkommen ligegyldigt – på kontoret, hjemme under dynen eller i en by i det nordlige Thailand. Jeg kan ikke finde noget at sammenligne den situation med, for jeg tror simpelthen ikke den findes udenfor IT-branchen.

Kunsten er at holde dampen oppe, og sørge for både at få knoklet igennem på arbejdet, og samtidig finde tid til fritidsprojekterne. Der skal sættes mentale skillevægge op imellem arbejde og fritid, så begge dele får den tid de fortjener og overlapper så lidt som overhovedet muligt. Der skal hældes kaffe og sukker på, hjernen skal op i højere gear, og koden skal flyde. Hvis alt går som det skal, ser et sjovt lille projekt måske lyset efter weekenden.

Stay tuned! :-)

[RSS] 9 kommentarer til “idéer”

 • Jul
  26
  2006
  13:09 - susling

  Den slags foregår såmænd da også i andre brancher! F.eks. i design og kommunikationsbranchen…..her lever man jo af at tænke og suge til sig. Man er simpelhen sit fag…….meget belastende til tider, men ku’ da ikke nogensinde forestille mig det anderledes…Jeg tænker derfor er jeg!

 • Jul
  26
  2006
  13:59 - neurox

  … men er det også din hobby?

 • Jul
  26
  2006
  14:06 - Anita

  Det er en god idé og den skal helt sikkert ud og se dagens lys, når tid er 😉

 • Jul
  26
  2006
  14:14 - susling

  jeps……jeg har skrevet siden jeg var 9….min designer-husbond har tegnet siden han kunne holde om en blyant….ku’ vitterlig ikke forestille os andet. Vi bliver begge aldeles utidige, hvis vi ikke kan få afløb……Meget hårdt når vores branche bliver ramt af konjukturerne, som mediebranchen har været de seneste år…..For mig og jeg ved det også gælder My Guy er det både vores levevej og vores hobby! (og det er altså ikke fordi vi er sådan nogle gå grønt-hippie-vi laver lige et par collager-ting). Vi har begge tjent store penge – og til tider også ingen penge på det vi gør. Men lade være kan ingen af os….Forklaring nok?

 • Jul
  26
  2006
  14:29 - neurox

  Susling, jeg skulle bare lige ha’ drejet hovedet omkring dit fag. Som jeg ser det, er der to måder at “tage arbejdet med hjem” – man kan mere eller mindre bevidst gå og tænke over arbejdet (jeg drømmer løsninger på kodeproblemer engang imellem), og man kan have præcist samme fag som sin hobby. Hvis du f.eks. er arkæolog, tænker du måske over hvordan du skal angribe en udgravning – men sandsynligheden for at du graver hele din egen græsplæne op er nok ikke så stor! :-)

 • Jul
  26
  2006
  14:46 - susling

  Hvis jeg nu siger, at jeg er typen, der tænker tekst, struktur, koncept osv. mens jeg er på lokum og My Guy får de mest fantastisk ideer i badet- hvilken kategori hører vi så til? Hvis jeg nu siger, at vi også bedriver websteder både på penge- og hobby-plan, hvilken kategori hører vi så til? Hvis du vil se lidt om, hvad en hardcore-designer kan, så tjek: http://www.2hoveder.dk – jeg har selvfølgelig haft fingrende i noget af det…kan jo ikke lade være!

 • Jul
  26
  2006
  14:57 - neurox

  Susling, det lyder som om vi lidt er i samme båd! :-) Iøvrigt spøjst som løsninger syntes at komme af sig selv, når man befinder sig på toilettet. Det må have noget med blodtilførslen at gøre! 😛

 • Jul
  26
  2006
  14:58 - erlando

  grovporno.dk?

 • Jul
  26
  2006
  20:59 - neurox

  I know, I know! 😉


Johnny