Me
28. July, 2006

Pigerne var hos dyrlægen idag. Alt gik vel, til trods for fodermesterens voldsomt slatne tilstand. Forbandet være kombinationen af varme og horribel hovedpine.

Velvidende at jeg havde en tid hos dyrlægen kl. 8:15, strøg jeg tidligt i kassen. Jeg har været plaget at spændinger i nakken og hovedpine her på det sidste, så jeg tænkte at en god lang nats søvn kunne rette lidt op på det skræntende helbred. Selvfølgeliglig gik det lige modsat, og jeg lå med en pulserende hovedpine fra dødshelvedet, og badede i mit eget sved. Sjældent har jeg moret mig så meget – det skulle da lige være dengang jeg lå 7 uger på hospitalet efter et cykelstyrt.

De vækkeuret endelig ringede havde jeg på magisk vis fået noget i retning af en halv times søvn – måske endda en time. Jeg var synderblæst i kroppen, men den sidste natlige tur oppe omkring pilleglasset med painkillers havde lige taget kanten af hovedpinen. Kender I følelsen? Den der man har, når man har fået alt for lidt søvn, men alligevel på magisk vis er relativt skarp? Følelsen af at køre på pumperne, allerede fra morgenstunden. For fanden, det bliver en af de lange dage idag.

Nå, men pigerne kom til dyrlægen efter en sædsanligvis pinefuld tur i transportkassen. De led på ingen måde overlast, men de hader inderligt den kasse. Så meget faktisk, at det lykkedes den at hyle som små hunde. Hvordan de gør det, er mig et mysterie. Den altid rare doktormand checkede og vaccinerede frøkenerne, og satte Sif på en 8-dages øjendråbekur imod hendes øjenbetændelse. To gange dagligt – morgen og aften. Jeg forudser et gallashow af pels, kløer, hvæsen og generel utilfredshed. Fandens som det altid ser så nemt ud hos doktoren – det var præcist det samme med øredråberne.

Anyway, pigerne har det godt og undertegnede er skamsmadret. Fortsat god fredag, kære dedikerede, tilbagevendende læsere. Må dagen gøre jer godt.

zZZzZZzzZzzzz…

[RSS] 3 kommentarer til “dyrlægen”

 • Jul
  28
  2006
  09:42 - Grith

  Surt show, kort og godt, kender det udemærket. Mhs. til nakke og hovedpine, prøv at få dyrket noget motion hvis du ikke gør det i forvejen, det har hjulpet mig meget, jeg har nemlig også lidt voldsomt af det du lider af pt. Og selvom det er lidt svært at få rørt sig pt, ja, så gør det godt i længden:-)
  Og så et dyrlægebesøg efter sådan en nat, puh ha. Kender det. Vi har to hunde, og dyrlægebesøg er bare et helvede. Men du fik det overstået, og så kan vi bare krydse fingre for at du får sovet lidt idag, sov godt:-)

 • Jul
  28
  2006
  10:05 - Anita

  Varmen var kvælende hed og våd inat og her til morgen, sank jeg sgu min drøbel. Det var én af de værste nætter jeg har haft i denne sommer og kroppen bliver så slatten af det…

  Godt at høre at de dejlige kræ nu er okay. Så mangler vi bare at få dig på højkant igen :o)

 • Jul
  28
  2006
  10:26 - neurox

  Grith, jeg skel se hva’ jeg ka’ gøre! :-)

  Anita, foran mig har jeg lige en fornøjelig uge med øjendråber til Sif, men hey – jeg skal nok overleve! 😉


Johnny