Me
28. July, 2006

Som du måske har læst i det forrige indlæg, så er jeg færdig idag. Træt til benet, og for at det ikke var løgn var jeg tæt på at melde mig syg. Havde jeg lagt mig tilbage under dynen, var jeg dog gået glip af et sandt orgie af flag, balloner, kage og andet godt på kontoret!

Yep, det er igen den årlige Systemadministrator Værdsættelsesdag idag! Da jeg jo er en af slagsen, havde min kollega og arbejdsgiver havde været igang med fødselsdagsflag og balloner, og et hyggeligt lille skilt med teksten Having you around means I can stay computer stupid! Thank you!

Flag og balloner

Sådan skal det fandme være! :-)

[RSS] 7 kommentarer til “sysadmin appreciation day”

 • Jul
  28
  2006
  10:31 - Anita

  Weee, sikke en fed måde at blive modtaget på sin arbejdsplads. Jeg vil oss være sys.admin. 😀

 • Jul
  28
  2006
  10:32 - erlando

  Det er sgu god værkstedshumor! 😀

 • Jul
  28
  2006
  10:36 - Lene

  Men det er altså rigtigt nok, os der bare skal kunne bruge det i vores arbejde, og bare skal have det til at virke ligegyldigt hvor mange “fejl 60” vi selv laver, ja vi ER virkelig glade for jer der har styr på det. I får alting til at glide meget nemmere. Og de af jer, der er søde og rare samtidigt, er vi især glade for, for der er ikke noget værre end en sys-admin der endnu engang kigger opgivende på en og patroniserende fortæller noget på et “sprog” vi ikke forstår.
  Så lidt ros og anerkendelse er bare på sin plads, det manglede da bare:-)

 • Jul
  28
  2006
  10:46 - neurox

  Anita, heldigvis er der ikke så mange af vores slutbrugere, som ringer og takker mig! 😉

  Lene, nogle af os er søde og rare, men desværre tror jeg at noget af surheden tit skyldes at slutbrugerne simpelthen ikke ønsker at sætte sig ind i hvordan skidtet fungerer – selv ikke det helt basale. Jeg er selv en af dem der surmuler lidt over at gentage mig selv i en uendelighed, så jeg passer mig job bag kulisserne – nede i serverrummet i Amsterdam, og på det lillebitte kontor i Århus. Her kan min kollega selv finde ud af at skifte toner, og netværket går stort set aldrig ned :-)

  .. og tak på mit fags vegne iøvrigt 😉

 • Jul
  28
  2006
  19:03 - Kristian

  Lækkert nok .. Thumbs up for det da! :) Og god Sys.adm. Dag! :)

 • Jul
  29
  2006
  18:19 - neurox

  Bortset fra den almene elendighed i kroppen, var det en ganske fin dag.. her, 15 timers søvn senere, er tilstanden væsenligt bedre :)

 • Jul
  29
  2006
  19:32 - Anita

  … og smækfyldt med Blending 😀


Johnny