Me
30. July, 2006

Det er søndag, endda i en sådan grad at jeg ikke aner hvad klokken er. Det er ikke bare en romantiseret statement, det er den fuldkomne sandhed. Jeg har ikke beslutsomt skuet på et chronometer idag, og hvor der var klokkeslet at se, trængte de simpelthen ikke ind.

Den her fantastiske følelse af ikke at skulle noget er guld værd. Det er stadig lyst udenfor, så hvis jeg beslutter mig for at gøre et eller andet drastisk, er der øjensynligt tid nok. Der er bøffer i køleskabet, så jeg behøver ikke engang gå i panik over hvornår det søndagsåbne supermarked lukker. Alt ånder ro og fred, og mine vinduer er nypudsede, så jeg kan se folk tage den med ro udenfor.

Blenderen virker iøvrigt stadig.
Tilfredsheden er stor.

[RSS] 3 kommentarer til “søndag”

 • Jul
  30
  2006
  16:16 - kasper

  Damn… Det er alt for lang tid siden jeg har haft en soendag uden specifikke planer. Man burde tvinge sig selv til at have den slags mindst en gang om maaneden :-)

 • Jul
  30
  2006
  17:41 - neurox

  Yep, det har en voldsom terapeutisk virkning. Iøvrigt viste klokken sig at være lidt over middag, så jeg har haft det meste af dagen til at summe rundt og blende frugt, høre Bloodhoung Gang og fikse de små løse ender, som har en tendens til at hobe sig op når man bor alene. Altsammen i et meget overskueligt tempo.

  Life is good :-)

 • Jul
  31
  2006
  01:29 - Kristian

  Aaaah ja .. det er det jeg kommer hjem til .. at fikse de løse ender .. men sådan er det når man har været uden byes et par uger :) Ang. Bloodhound Gang så skal de ses i Vega d. 1/8 :)

  Rock on!


Johnny