Me
31. July, 2006

Så er det igen tid til møwe sig ud i naturen, læne sig tilbage, og slappe af til lidt laid-back pladevending. Efter at være blevet introduceret til Stella Polaris sidste år, syntes jeg de fortjente lidt pimpage her :-)

Hvad er det for noget? Jeg har hapset den her fra deres website:

Konceptet går i al sin enkelhed ud på at blande stemningsfyldt elektronisk musik med komfortable grønne omgivelser og et strejf af solskin. Stella Polaris musikalske idegrundlag bygger på chill-out musik. Chill-out er elektronisk musik med vægt på lydflader. De fleste andre genrer i det elektroniske musikbælte lægger vægt på det rytmiske element, men i chill-out er det rytmiske element sekundært. Derfor egner netop denne genre sig fint til udendørs arrangementer, da musikken næsten falder i et med den omkringliggende natur.

Arrangementet er 100% non-profit. Der er gratis entré og det henvender sig til alle i aldersgruppen 0-90 år, dog er medianalderen de 20-30 årige.

Arrangementet kommer til Vennelyst Parken i Smilets By d. 5. august og Østre Anlæg i hovedstaden dagen efter. Musikken nusser dig blidt i nakken fra kl. 13 til kl. 21. Der plejer at være boder med snacks og drikkevarer, så der skulle være lagt i ovnen til en rigtig hyggelig dag ude i det fri.

[RSS] 3 kommentarer til “stella polaris”

 • Jul
  31
  2006
  12:50 - Anita

  Tag mig med. Please…

 • Jul
  31
  2006
  12:59 - Puk

  Hmmm – jeg synes jo at huske, at det i samme stil, de havde gang i sidste år ca 3-4 weekender i træk ved siden af den Permanente, hed Stella Polaris.
  Ved du måske, hvad det så hed, og om de har gang i det igen i år?

 • Jul
  31
  2006
  13:28 - neurox

  Anita, til Joanna? Tag mig med, tag mig med, tag mig med? Selvfølgelig skal du da med! 😉

  Puk, jeg kan godt huske noget om det, men jeg aner ikke hvad det arrangement hed – jeg tror dog ikke det var Stella Polaris.


Johnny