Me
4. August, 2006

Det er fredag, og jeg er rundt på gulvet. Laptoppen er tilbage, kæresten kommer til byen, jeg har lige hørt reggae metal i radioen og jeg har lige spist et studenterbrød. It’s all good, baby!

Yes, alu-kassen er tilbage. Tilfredsheden er stor, og gjorde det ikke mindre underholdende at Skype lige er kommet med video til Mac. Efter udskiftningen af bundkortet, er maskinens serienummer nu “SystemSerialNumb”. Man undres. Maskinen virker iøvrigt klippestabil, men iflg. temperaturmåleren, er CPU’en stadig 84 grader varm under pres. Højst mærkværdigt, når nu min kammerats er 70 grader under pres. Jeg mistænker en varmeføler.

Kæresten lander i Smilets By om små seks timer, og tilfredsheden er ligeledes stor. Der skal hygges, høres musik (hvis vejret er nogenlunde ok), hun skal ud at flyve, og jeg skal se om man ka’ få et par sjove billeder af det! :-)

Statsradiofoniens P3 fokuserer i øjeblikket på smalle genrer. Et af dagens bud var det danske band Blunt, som spiller en foruroligende lækker blanding af reggae og metal. I det ultrakorte interview, inden de spillede Reggae Da Nation fik vi at vide, at de spillede til Rak-og-pak i Silkeborg. Google aner ikke hva’ de taler om, og har iøvrigt aldrig hørt om bandet Blunt. Pisse ærgeligt, for det holder voldsomt! :-)

God weekend, rødder! 😀

UPDATE: Kæresten fandt Blunts hjemmeside og de spiller på Raggapak Sommerfestival :-)

[RSS] 12 kommentarer til “fredagsroderi”

 • Aug
  4
  2006
  11:52 - Anita

  Bagagerummet rummer rigeligt med plads til både hæle og røjsere, dulletøj og det afslappede strik. Vingerne mangler jeg stadig, men dem får jeg. Spørgsmålet er så, om du kan nå at knipse dem 😀

 • Aug
  4
  2006

  Blunt… Var da et af de der “designede bands”, hvor man inviterede alle, der kunne spille på bongotromme, til audition og dernæst plagede TV-seerne med deres anstrengelser for at ende med at få en plade ud!

 • Aug
  4
  2006
  12:15 - neurox

  Jeg tror måske der er flere bands med det navn, for det her var vist fire gutter der tidligere havde spillet heavy metal, og nu havde besluttet sig for at prøve noget nyt. Det er som sagt en kombination af heavy metal og reggae – noget man ret sjældent ser i tv :-)

 • Aug
  4
  2006
  12:17 - Anita

  Underligt, for man må vel ikke kopiere/tyvstjæle andre bands navne ?

  Ældste kender nemlig et af bandets medlemmer og det er en pige her fra byen. Nu bliver jeg da helt skrupforvirret 😀

 • Aug
  4
  2006

  Jamen som jeg husker det, startede “mit” Blunt netop med at spille heavy! Det ligger nogle år tilbage – var inden den slags programmer blev sendt på alle kanaler døgnet rundt. Så jeg tror, det er det samme Blunt, vi snakker om. Navnet blev i øvrigt netop valgt, fordi det skulle “afspejle” den rå stil.

 • Aug
  4
  2006
  12:35 - neurox

  Jeg ka’ hverken sige fra eller imod, for der er ikke rigtig noget om dem ude på nettet.. :-(

 • Aug
  4
  2006
  12:37 - neurox

  (Apropos reparation af laptop, så er her en sjov solstrålehistorie – Würgler gravede den op)

 • Aug
  12
  2006
  16:30 - Ella

  Uanset hvem der er hvem, må I have en fantastisk weekend, hils kæresten :-)

 • Aug
  12
  2006
  16:41 - Anita

  Tak Ella, men jeg sidder nu lige her ved min egen PC uden min egen HC 😀

  God weekend til dig også 😉

 • Aug
  12
  2006
  16:47 - Ella

  Jamen det må da snart skulle være, det der med genforeningen 😉

 • Aug
  12
  2006
  16:52 - Anita

  Kommer tid, kommer kys, men der kan godt gå lidt tid endnu. Det er stadig uvist :)

 • Aug
  12
  2006
  17:15 - neurox

  Det bliver snart! 😉


Johnny