Me
12. August, 2006

Tænk sig at der har været en tid uden sms-beskeder. En tid uden bippen og summen hver gang nogen vil underrette dig om et eller andet – folk slår op med hinanden, beder hinanden om at huske øl og en sjælden gang imellem varsler de deres afsked med genpølen.

Jeg har endnu ikke helt afgjort med mig selv, om jeg bryder mig om de små beskeder. Nogle gange bliver de brugt helt forkert, f.eks. når folk prøver at sende et vigtigt følelsesmæssigt budskab på under 160 tegn. Andre gange er det en appetizer på en historie som man simpelthen skal høre slutningen på.

Organdonor for et lebbe par

[RSS] 2 kommentarer til “ugens sms”

 • Aug
  13
  2006
  21:02 - neurox

  De viste sig iøvrigt ikke at være lesbiske – de var bare meget glade for hinaden :-)

 • Aug
  17
  2006
  14:17 - erlando

  Hahaha.. Fantastisk besked.. :-)


Johnny