Me
25. August, 2006

.. med indbygget fredagslink! Ved et rent tilfælde, faldte jeg over Anja & Thomas’ hjemmeside. Jeg har endnu ikke haft tid til rigtig at læse den igennem, men jeg sidder allerede her med en stærkt sitrende fornemmelse, og der er ingen tvivl om hva’ diagnosen er.

Jeg lider af rejsefeber! Jeg leder ikke længere efter den manglende brik til mit puslespil, men lysten til at komme ud og prøve egne grænser af er enorm. Behovet for at se nyt land, nye mennesker og noget andet end hverdagen er intens. Kæresten så nok helst at jeg blev hjemme, men planen blev lagt før hun kom ind i billedet, og om omtrent to måneder drager jeg afsted imod Østen. Jeg tager som bekendt arbejdet med i rygsækken, så jeg vil være online hver dag – det kan forhåbentlig holde savnet lidt i skak.

Er der ikke en af jer der vil forære mig en Land Rover? 😉

[RSS] 10 kommentarer til “beskidt rejsefeber”

 • Aug
  25
  2006
  09:22 - Anita

  Anja og Thomas´ side er altså også enorm fin og med gode videoer, som selv JEG syntes var spændende at kigge på. Det er ikke sidste gang jeg læser hos dem. Det er helt sikkert 😉

  Mht. din Øst-tur, ja og din generelle rejsefeber, så ved jeg jo, hvad jeg er gået ind til, så der skal ikke lyde (mere) ynk herfra. Du hører det ihvertfald ikke 😀

 • Aug
  25
  2006
  09:54 - chris

  Så mangler du bare at blive “ramt” Anita. Jeg håber sådan det sker en dag, så du kan forstå, hvordan vi stakler har det :)

 • Aug
  25
  2006
  11:29 - neurox

  Anita, du skal ikke gå rundt og spare frustrationer op – men hvis du bare er snøfteri, så tør øjnene! 😉

  Chris, personligt kan jeg ikke få nok af verden, og jeg ville blive voldsomt ked af det, hvis min kaffepige insisterede på at jeg skulle blive hjemme. Hvis hun engang føler sig klar til det, vil jeg hjertens gerne vise hende hvor mærkelig og forunderlig den store verden kan være – der er jo ikke noget bedre end at kunne dele sådan en oplevelse med et andet menneske! :-)

 • Aug
  25
  2006
  11:56 - chris

  Lige præcis. Det er så fedt, når man kan dele alle de dejlige oplevelser med en man holder af.

  Det volder mig store problemer, hvis jeg skal tage afsted alene til vinter. Jeg er så bange for, at rejsen vil blive trist og ensom. Forhåbentlig overvinder jeg frygten, for jeg ved jo godt, at livet handler om at opleve verden! :)

 • Aug
  25
  2006
  12:05 - Anita

  Du kan være helt rolig HC. Jeg ville aldrig nogensinde bede dig blive hjemme. Aldrig! :)

 • Aug
  25
  2006
  16:00 - Kasper

  He he… jeg tror det er de færreste af os der ville bede hc om at blive hjemme hvis han boede hos os 😉

 • Aug
  25
  2006

  Jeg har svært ved at udtrykke hvor misundelig jeg er på dig mht. din tur til østen. Det lyder bare så fedt og som noget der er for godt til at være sandt. Fik jeg selv tilbuddet/muligheden ville jeg ikke tøve!

  Jeg har for længst bookmarket siden og venter spændt på det første indlæg :)

 • Aug
  26
  2006
  00:54 - neurox

  Jeg håber det bliver det fede pis, og jeg lover at levere en eller anden form for semi-daglig opdatering, så I andre ka’ få lidt ud af det! :-) Audio/video podcasting har været på tale, men jeg ved ikke helt hvad det ender med.. Måske tager jeg en gammel diktafon under armen, og rapporterer løbende kaotisk – Thompson-style! 😀

 • Aug
  26
  2006
  01:00 - neurox

  @Kasper: Fryns! 😀

 • Aug
  26
  2006
  01:01 - neurox

  @Chris, magiske ting sker når du går udenfor din dør. Se fremad, istedet for bagud.


Johnny