Me
25. August, 2006

Jeg står tidligt op for tiden – eller i hvertfald tidligt i min verden. Vækkeuret er sat til at ringe kl. 07:30, og til trods for at vi har nogle meget sympatiske murerer gående for tiden, så sover jeg faktisk usædvanligt godt. Idag var dog en undtagelse, og det var absolut ikke murernes skyld.

Min nabo på 4. sal skal ha’ skiftet vinduer. I den forbindelse har man lejet en lift, som er udstyret med en diesel motor. Denne lift havde så øjensynligt seriøse motorproblemer, for de stod og “gassede op” i en stiv halv time, fra kl. 7. En dårlig / kold dieselmotor oser så også af helvede til, og gæt hvems åbne vindue der peger den retning. Larmende morgenvækning med tilhørende diesel-os – lige ind i mit soveværelse. Hvis andres håndværkere bare var ligesom mine, så ville verden være et roligere sted at være – eller i hvertfald min lille del af Århus Nord.

Her sidder jeg så tilbage, stærkt desorienteret, og forsøger at klemme en alt for tidlig kop kaffe ned.

Det bliver en lang dag.

[RSS] 5 kommentarer til “forbandede håndværkere”

 • Aug
  25
  2006
  08:12 - chris

  Vi andre ville jo være taget på arbejde på det tidspunkt og derfor også være uden sådanne “problemer” :)

 • Aug
  25
  2006
  08:15 - Anita

  Chris – nu skal du ik’ være så skide overskudsagtig, vel! 😀

 • Aug
  25
  2006
  08:21 - neurox

  Chris, jeg arbejder på det :-)

 • Aug
  25
  2006
  09:46 - chris

  Hehe, jeg har bare så meget energi for tiden. Jeg kan ikke gøre for det. Jeg laver ikke andet end arbejde og sove :)

 • Aug
  25
  2006
  11:21 - neurox

  Det kender jeg kun alt for godt. Projektet med at stå tidligt op skrider dog langsomt fremad, og jeg syntes faktisk det gir’ mere energi! Ellers er det måske alt det Ènaxin jeg hælder ned og de semi-daglige forberedelser til handicap-OL i løb jeg i øjeblikket gør mig.. 😀


Johnny