Me
12. September, 2006

Det firhjulede køretøj har været under kniven den sidste uges tid, og idag var den så erklæret rask. Kurt – mekanikeren rundt om hjørnet – havde erklæret den rask, og mente bestemt at den kunne leve længe endnu. Regningen var heller ikke så vanvittig som jeg havde frygtet, selvom de 1.800,- til ny lydpotte gjorde nas.

Han skulle ha’ 3.200,- for hele dynen. Lidt hurtig hoverregning siger at han har rodet med den i fem timer, og taget i betragtning at det tog mig lige godt seks at skifte bremser, så er jeg nu godt tilfreds. Jeg fik sat ny lydpotte på, skiftet oliefilter, skiftet olie, pillet hele fronten af for at få kølerhjelmen åbnet, fikset låsen, monteret front og køler igen, sat mit bakspejl op igen, ladet batteriet op og så havde han oven i købet pudset den. Altsammen ting der har naget mig i månedsvis, men som langsomt har pustet sig op til totalt uoverkommelige opgaver. Sympatisk var han iøvrigt også, så alt ialt havde jeg det fint med at overrække ham en mindre pose guld for jobbet. Bilen var en fornøjelse at køre, selvom jeg unægteligt fik mindre opmærksomhed, end da lydpotten var defekt.

Én bekymring mindre.

Siden etableringen af mit nye lejemål, har jeg gået og gruet for om der var plads til hele min benzindrevne motorflåde i mit nye aflukke. I takt med bilens raskmelding, blev puslespillet igangsat, og jeg kan med en vis sindsro i stemmen erklære at der er plads. Ikke rigeligt, men plads nok. Mit første pessimistiske estimat, var at der var plads til et stykke silkeskåret kødpålæg imellem bilen, motorcyklen og garagevæggen, og jeg har således konstateret at der er plads til mindst et par osteklemmer fra Den gyldne Måge.

Én bekymring mindre.

Med mit held, betyder to skridt frem naturligvis mindst ét skridt tilbage. Motorcyklen sagde sære lyde her til aften, og jeg er bange for at et eller andet vitalt er stået af. I løbet af de næste par dage, skal jeg ha’ besluttet om jeg skal fyre endnu flere penge af på mekanikere, eller om jeg bare skal tvinge den i vinter-hi halvanden måned tidligere end planlagt. Jeg er bange for at det bliver det sidste, men hul i det – det er alligevel også ved at blive lidt halvkøligt i vejret og så sparer jeg et par tusinde på forsikringen. I det mindste kommer den ikke til at stå udenfor en hel vinter, ligesom sidste år.

[RSS] 5 kommentarer til “pay the man”

 • Sep
  13
  2006
  12:20 - chris

  Du skal klart fyre pengene af i Thailand eller på lidt ekstra legetøj til kameraet :)

 • Sep
  13
  2006
  21:27 - Gl.Overbo

  Giv den kniven og kom til Bonderøvenes hovedstad (læs=Horsens)
  Her er ikke kun import af Musik
  MC´er i hobevis

 • Sep
  13
  2006
  23:56 - neurox

  Hahahahahaa… Det skal jeg da overveje, selvom jeg godt kunne undvære de rigtig indfødte! Nu skal jeg lige en tur forbi Asien først, og så må jeg se hva’ planen bliver bagefter! :-)

 • Sep
  27
  2006
  08:29 - Anne

  Haha… Det gode ved gamle maskiner er alle de gode historier der kommer ud af det. Der ville jo ikke være meget ved: “Idag kørte jeg endnu en tur på min motorcykel der som altid virkede fint”… det ville være en kedelig blog.

 • Sep
  28
  2006
  11:55 - neurox

  Bare rolig, jeg har problemer nok – her bliver ikke stille, selvom motorcyklen pludselig skulle virke fejlfrit :-)


Johnny