Me
20. September, 2006

Om 38 dage går flyet til Bangkok fra Heathrow i London. Nyheden om militærkuppet har indtil videre ikke påvirket vores planer, for der skal mere end potientielt ulmende borgerkrig til at ødelægge vores udflugt.

Til trods for at der ikke var været nogle i femten år, er det thailandske stadig militær rigtig glade for militærkup. Her igår valgte den fyrede general Sonthi Boonyaratglin at afsætte premiereminister at Thaksin Shinawatra, efter en længerevarende politisk krise.

Tanks in front of government buildings in Bangkok, Thailand
Militær foran offentlig bygning i Bangkok

Per Stig Møller fordømmer iøvrigt hele showet, som trods alt syntes at gå meget stille og roligt. Nu får vi se hvor galt det går.

[RSS] 6 kommentarer til “Rejseplaner og militærkup”

 • Sep
  20
  2006
  17:36 - Anita

  Arghh mon ikke “urolighederne” når at stilne af, inden I skal afsted 😉

 • Sep
  20
  2006
  19:36 - Kasper

  Ja det er jo næppe sikkert at thailand kan håndtere både et militærkup og hc på en gang. Det er næsten for meget at forvente af et lille asiatisk land 😉

 • Sep
  20
  2006
  22:24 - Anita

  I er lige gode om at være ballademagere Kapper. Thailand er overhovedet ikke gearet til at have med sådan et par spøjse nørder at gøre 😛

 • Sep
  21
  2006
  12:45 - neurox

  Hahahahaa… vi får se.. vi får se.. 😀

 • Sep
  21
  2006
  23:13 - Kristian

  Hehe .. altså efter hvad man hører og ser rundt omkring så er det vist gået roligt (omstændighederne taget i betragtning), men man skal jo ikke tro på alt hvad man ser og læser! :)

  Anita >> Du har ret .. at lade dem, med det kendskab jeg har til HC, rende rundt i Thailand, så kan det kun blive vildt .. på den fede måde :)

 • Sep
  26
  2006
  22:03 - splejsen

  Var i Thailand under det sidste kup for 15 år siden.
  Lå i en hængekøje et sted sydpå, og en fyr kom hen og spurgte mig, om jeg havde hørt om kuppet. Hvor, spurgte jeg. Her! Svarede han.
  To dage senere var jeg i Bangkok, og der herskede fred og ro. Thaierne er jo i bund og grund et fredeligt folk, og de mange kup i landet har altid forløbet fredeligt.

  God tur! Jeg er misundelig. Opholdt mig sammenlagt tre måneder i Thailand dengang. Det var skønt! Var selvfølgelig flere gange i Bangkok, hvor jeg mest opholdt mig i kvarteret omkring Khao San Road. Var nordpå i Chiang Mai, Pai og Mae Hong Son, og på to steder, The Wilderness Lodge og The Cave Lodge i junglen.
  Sydpå var jeg på Koh Samet, Koh Chang, Koh Pangang, Koh Samui, Koh Tao og Koh Nang Yang, samt området ved Krabi.

  Meget har sikkert ændret sig på 15 år, men jeg er sikker på at får en fed tur! Nyd den!


Johnny