Me
17. October, 2006

“11 dage til afrejse” står der i nedtællingsboksen ude til højre, og jeg føler mig ikke specielt klar. Der er stadig masser af løse ender, både på arbejdet men også personligt. Mine egne forberedelser til den kommende rejse, og forandringer i andres liv har fremprovokeret et af de berømte hvad er meningen med det hele-øjeblikke.

Jeg tænker meget for tiden, og mærkværdigt nok syntes jeg også at jeg bliver klogere. Jeg tænker på mig selv, mit liv og hvor jeg vil hen med det. Det er en meget, meget mærkværdig proces, specielt fordi jeg er hudløst ærlig overfor mig selv. Jeg når ind til mine svageste punkter, og selvom jeg ikke nødvendigvis fortæller andre om det, er tanken nok til at jeg nu er opmærksom. Der grubles og granskes, og med lidt held finder jeg snart den indre ro.

Elleve dage endnu. Det føles som en skæringsdato.

[RSS] 6 kommentarer til “Jagten på den indre ro”

 • Oct
  17
  2006
  12:09 - Anita

  Her føles det også som en slags skæringsdato, men jyden hun er stærk og sej!

  Meningen med det hele er, at du skal følge dit rejsehjerte og tage ud og opleve og derefter komme hjem og føle dig rigere og beriget.

 • Oct
  17
  2006
  12:10 - neurox

  Jeg glæder mig allerede til at komme hjem igen! 😉

 • Oct
  17
  2006
  12:13 - Anita

  Det gør jeg også, men først skal vi lige glæde os til skæringsweekenden. Den bliver grum, men også god :)

 • Oct
  17
  2006
  13:44 - chris

  Man bliver jo altid klogere på sig selv ved at rejse, så hvis du allerede er blevet klogere nu, så er du nok ret godt stillet, når du kommer hjem igen til januar :)

  Rigtig god tur!

 • Oct
  17
  2006
  14:05 - neurox

  Chris, du har ret – og i lige måde! 😉

 • Oct
  19
  2006

  […] Han føler at vi nærmer os en skæringsdato og sandt at sige, så gør jeg det også. Ganske vist drejer det sig kun om 3 måneders fravær og det lyder umiddelbart ikke som noget nævneværdigt, men det er alligevel på et tidspunkt som er så skrøbeligt, eftersom vi stadig er i lære-hinanden-at-kende fasen, at det godt kan føles som lidt af en satsning. […]


Johnny