Me
23. October, 2006

Imorgen skal jeg under nålen for første gang. Jeg har forberedt mig så godt som jeg kunne, men jeg kan alligevel ikke løbe fra at jeg er en smule nervøs. Hvis det nu bare havde været en lille sommerfugl på den ene balle, så var det hurtigt overstået. Det er det så ikke.

Som nævnt tidligere er det en variant over Aros- eller Århusmasken som den også kaldes, der gerne skulle ende på min venstre overarm. Det er et stort motiv, og det kommer uden tvivl til at tage et stykke tid at få den lavet. Jeg har ingen ide om hvorvidt det kommer til at gøre ondt eller ej, men jeg har begrænset tid til at hele i, så hele projektet skulle meget gerne overståes imorgen. Skrækhistorierne har jeg selvfølgelig fået en forsmag på, men jeg håber at jeg klarer det en smule bedre end de værste af dem. Med lidt held ender jeg hverken med at besvime eller klynke om nåde.

Hjemme i lejligheden venter der aloe vera, vita wrap og smertestillende i alle regnbuens farver. I yderste nødstilfælde har jeg også det meste af en flaske Raki stående endnu. Jo, kære læser, jeg kan med en vis selvsikkerhed forudsige, at imorgen bliver en yderst interessant dag.

[RSS] 4 kommentarer til “under nålen”

 • Oct
  23
  2006
  19:19 - neurox

  Lever endnu. Var under nålen fra kl. 11 til kl. 18:30.

 • Oct
  23
  2006
  19:28 - Anita

  Du er edderrøjme for sej du er! Det jeg har set indtil videre er SÅ flot og nu glæder jeg mig bare endnu mere til fredag 😉

 • Oct
  23
  2006
  19:51 - neurox

  Takker 😉 Der var bred enighed om at det var noget af en ilddåb for en tattoo-jomfru! :-) Indtil jeg får nosset mig sammen til at lave et indlæg om det, kan giraffen ses lige her! 😛

 • Oct
  24
  2006
  14:08 - janne

  Den er rigtig fin :-)


Johnny