Me
26. October, 2006

Terror og paranoia er stort i øjeblikket, men på trods af den massive medieomtale påvirker det mig overraskende lidt – altså lige bortset fra den kommende weekend, når jeg tilfældigvis skal være i lufthavnstransit i over 24 timer med en frisk tatovering.

Kald mig pisse egoistisk, men takket være de seneste lufthavnsregler, må man nu ikke længere have toiletsager, parfume eller creme med i sin håndbagage. Under normale omstændigheder ville det ikke røre mig, men lige i øjeblikket fornøjer jeg mig med en helende tatovering, som skal smøres med fugtighedscreme tre gange om dagen – hvis den altså ikke skal ende med at tørre ud, sprække og komme til at ligne lort.

Hovedet har været lagt i blød, og jeg har konsulteret min lægehotline. Han mente ikke umiddelbart at man kunne få skrevet panthenol-holdig creme ind som livsnødvendig medicin. Med ovenstående regler giver det ingen mening at man kan købe nogen form for creme i Heathrow lufthavnen, men hvis man alligevel kan, kan jeg da være cremet op i de 10-11 timer vi sidder i lufthavnen og venter på næste fly.

Nå, hvad fanden – jeg overlever nok.

[RSS] 11 kommentarer til “fucking lorteterror”

 • Oct
  26
  2006
  15:59 - Thomas

  Ske hvad der vil – creme skal der til.

 • Oct
  26
  2006
  16:00 - Anita

  … og oh skræk oh vé… måske ender det ligefrem op med at du elsker at blive cremet ind. Sårn’ for en gangs skyld :-p

 • Oct
  26
  2006
  16:07 - neurox

  Det forlyder nu at man sagtens kan købe alt muligt deo og creme *i* lufthavnen, og det er efter sigende helt iorden at tage med op i flyet. Det er fandme nogle sære regler de har sig.

  Anita, creme er satan! :)

 • Oct
  26
  2006
  17:21 - Irene

  Jeg mener at have læst at man godt må have meget små portioner med … Jeg kan ikke lige hitte artiklen, men sådan en lillebitte rejsetube er vist tilladt.

  Du må ind i alle parfumerierne og fedte dig til nogle prøvetuber …

  Charmes! 😉

 • Oct
  26
  2006
  17:30 - neurox

  Jeg er ikke 100% sikker på hvordan reglerne skal fortolkes, specielt i forhold til ting købt i taxfree, men her er reglerne som British Airways refererer til:

  The following items must NOT be carried in the cabin bag:
  * Liquid cosmetics
  * All toiletries
  * All liquids
  * All drinks

 • Oct
  26
  2006
  20:27 - Krebsinden

  Hmmm og hvordan så med dem der har en mellemlanding, man får vel ikke udleveret sin bagage imellemtide?

  Jeg er ret sikker på, du kan købe en tube/flaske creme i parfumeriet, og du kan vel bare smide den i skraldespanden inden I skal videre med næste flyv.

 • Oct
  26
  2006
  20:33 - neurox

  Krebs, det var lige præcist også det der var planen! :-) Det er noget bøvl, det terrorfis! Man må ikke engang tage den tandbørste der er udleveret på første fly med over i andet fly!

  Nå, der er misser der skal sendes på pension, og fryser der skal tømmes! :)

 • Oct
  26
  2006

  Se min kommentar til “vedroerende prikkeriet”. Du skal nok blive smurt. :o)
  P.S. Jeg er ogsaa bare SAA traet af det terrornonsense!

 • Oct
  27
  2006
  08:43 - Karen

  Hej

  Jeg har lige været i London. Alt det du køber i lufthavnen, altså efter sikkerhedscheck, må du have med i flyet – og det være sig både vand, creme m.v. Jeg tror nok teorien er, at det som købes i afgangshallen, har lufthavnene ‘kontrol’ over…

 • Oct
  27
  2006
  12:52 - neurox

  Tina & Karen, tak for hjælpen! Det lyder som om jeg overlever! :-)

 • Oct
  27
  2006
  22:25 - Kristian

  Mon ikke .. og du må i hvertfald have en rigtig røv fed tur! :)


Johnny