Me
28. October, 2006

Min søde kæreste har lige sat sig ind i det lille røde lyn, og har sat kursen nordpå – eller vist nærmest nordvest. I hvertfald vest. Om få timer begynder turen imod østen, og eventyret venter rundt om hjørnet.

Vi har lige sagt farvel, og jeg mangler kun at pakke de sidste småting, inden jeg stikker af til Østen. Fremtiden byder på nye steder, nyt mad, nye mennesker, men for dælen hvor kommer jeg også til at savne kæresten. Som jeg ser på det, kan man angribe det fra to sider – man kan vælge at snøfte over de 90 dage vi ikke ses, eller man kan smile og glæde sig til at vi ses igen om 90 dage. Men nok om det – det er noget jeg selv kæmper med! :-)

Ude i det fjerne venter eventyret, og jeg kan mærke hvor jeg trænger til at komme ud og suge nye indtryk til mig. Det her er mit happy place, mit creme i spandaueren – min rejselyst.

Min dufflebag er næsten pakket færdigt. Den er tætpakket med elektronisk grej, alt fra fotoudstyr, computerudstyr, accesspoint, ip-telefoniudstyr og tilhørende telefon. Der er naturligvis også en LED-modificeret MagLite, min Leatherman, en halv milliard kontaktlinser, solcreme til min spæde barnehud.. og et par rene underdrenge og et par t-shirts! Man har vel prioriteterne iorden! 😉

Først går turen til København, hvor vi crasher hos en bekendt. Imorgen formiddag går flyet så til Heathrow, hvor vi skal sidde og drikke Guiness og spille WoW i 10-11 timer. Derefter går turen til Bangkok, hvor vi bliver et par dage. Når vi har set den zoologiske have, taget en tur på floderne og set ping-pong showet, så tager vi videre til slutdestinationen – Thailands Rose of the NorthChiang Mai.

Opdateringer følger! :-)

[RSS] 6 kommentarer til “afgang”

 • Oct
  28
  2006

  Få dig nu en forrygende tur med en solid én på opleveren. Jeg håber alle dine drømme går i opfyldelse :-)

 • Oct
  28
  2006
  18:37 - Ella

  Hav en rigtig god tur HC – og nyd den – du har glædet dig så længe :-)

  Vi skal nok passe godt på Anita :-)

 • Oct
  28
  2006
  19:59 - Anita

  Det bedste vil være at holde sig til den med at glæde sig, så den tror jeg lige, jeg snupper, men jeg garanterer ikke for, at overlæben ikke kommer til at hænge en smule nu og da 😉

  6 børnefri weeks… 6 børnefri weeks… 6 børnefri weeks…

 • Oct
  28
  2006
  21:11 - Esther

  Hav nu en rigtig god tur :)

 • Oct
  29
  2006
  07:42 - Krebsinden

  Ha en rigtig god tur :-)

 • Oct
  29
  2006
  16:25 - neurox

  Takker! 😉


Johnny