Me
9. November, 2006

Jeg æder for meget og rører mig for lidt – og som selv den sløveste kniv i skuffen ved, så bliver man bredere af den attitude. Med dette i baghovedet, og velvidende at her er op til 32 grader celcius, virkede det som en oplagt ide at begynde at motions- og styrketræne. Igår var jeg afsted første gang.

Umiddelbart er der ikke den store forskel på Fitness Thailand og et dansk træningscenter, selvom det her muligvis minder mere om Average Joes’s fra filmen Dodgeball. Fyrene virker rimelig afslappede, og pigerne har ikke travlt med at kaste til højre og venstre med deres silikonefyldte plastikpatter. Der er ikke falske psykotiske plastiksmil i lobbyen, og en flaske vand koster kr. 1,60. Leje af et lækkert stort, rent håndklæde koster iøvrigt det samme. Maskiner er der nok af, både til sekvenstræning, løb, spinning (det er det de rige kalder det at cykle), step og fandme om der ikke også er et bordtennisbord.

I øjeblikket er jeg igang med mine tre gratis prøveture, men derefter koster det efter sigende 2.000 baht om måneden – og havde vi Yo med når vi bestilte, var prisen 500 baht lavere. For dem der endnu ikke kan regne baht om til kroner i hovedet, er det omkring kr. 138,- for en måneds fri træning.

Den fik naturligvis ikke for lidt, for når rødderne skal ned og pumpe, har de en tendens til at blive grebet af det. Lige nu betaler jeg prisen, for jeg har godtnok rimelig ondt i arm’ern. En kæmpestor Ice Caramel Latte fra B-Bloom hjælper dog på det. Personalet her virker iøvrigt vældig glade for os, men vi er vel i virkeligehden heller ikke de mest krævende kunder; vi er her om formiddagen og der er garanti for at vi køber mindst et par kolde eller varme drikke – og så hverken larmer eller lugter vi synderligt. Det er i hvertfald mig indtryk, for sidst vi forlod beværtningen, smilede og vinkede de to thailandske piger bag desken hysterisk da vi gik – den ene endda med begge hænder – en sindstilstand jeg senere har døbt japan-glad.

Nå, men jeg har en lun laptop foran mig, en kop iskold latte ved min side og en længere liste af arbejdsopgaver der skal kigges på. Iøvrigt er der kommet et par billeder op af mit værelse på Flickr – du er velkommen til at kigge ind forbi. Der er også et nyt filmklip oppe.

Fuldstændigt urelateret, er det idag værtinden på Wa Lai House – Aun – skal føde ved kejsersnit. Jeg forventer en art festivitas i nærmeste fremtid! :-)

God torsdag! :-)

[RSS] 4 kommentarer til “av”

 • Nov
  9
  2006
  08:08 - Anita

  Og husk endelig billeder, hvis du får lov at tage nogle, af den kære lille! 😉

  Det ser ud til at I råhygger Jer (ovenikøbet med sandaler og hele svineriet) og det er rigtig dejligt at sidde herhjemme i lille kolde Danmark og få et indtryk af, hvor i verden du er :)

 • Nov
  9
  2006
  18:34 - Hanne 2

  I ser ud til at ha’ det SÅ godt :-)

  … Uhh… det gir’ sådan en (rejse)feber, når man ser de små filmklip! ´
  – Godt at jeg selv snart drager til Arizona og væk fra dette forba….. danske klima.

  At rejse ER at leve :-)

  Hvordan går det med maden ? (Ikke den flydende !)

 • Nov
  9
  2006
  19:32 - neurox

  Anita, jeg skal nok nappe en masse billeder, når de er tilbage fra hospitalet! 😉

  Hanne2, det var også ideen med dem! 😉 Maden er helt fin herovre – der er både de voldsomt kapitalistiske amerikanske kæder (se: “alt over 10 kroner pr. måltid”) og noget fremragende gademad (4-8 kr. pr. måltid). Den hysteriske diarré lader også vente på sig, så der er ikke meget at klage over. God tur til Arizona!

 • Nov
  9
  2006
  20:00 - Hanne 2

  Tak :-)


Johnny