Me
20. November, 2006

Det uundgåelige skete idag; på vej ud efter frokost punkterede forhjulet på min scooter. Køretøjet blev parkeret, frokosten blev indtaget og umiddelbart efter fik jeg bakset skidtet til nærmeste cykelbiks. Tro mig, under disse himmelstrøg foregår det ikke helt som hjemme i kulden – prisen er også anderledes.

Det er mandag idag. Farven for mandag er gul. Kongen er født på en mandag. Jeg ved ikke om der er en sammenhæng, men drengene i garagen havde tydeligvis glemt at ofre noget til de residerende ånder, kongen eller den store Buddha, for noget gik helt skævt. Det tog tre drenge tre forsøg og tre cykelslanger, før de kunne præsentere mig for et friskpumpet forhjul. Det tog omkring en halv time eller tre kvarter, så jeg fik naturligvis også et glas koldt vand at sunde mig på. Hvis de kunne ha’ klaret det med en lappe på slangen, havde prisen været 20 baht (3 kr), men med en ny slange kom prisen helt op på horrible 80 baht (12 kr).

Hvis du ikke allerede har check på priserne hernede, svarer 80 baht til 3 gode portioner thai-nudler med bønnespirer, forårsløg og et par limebåde eller en menu på KFC. Jeg havde sgu næsten ondt af dem, for med de to slanger de nåede at sprænge, inden de opdagede at der sad grater i selve hjulet, har det uden tvivl været en underskudsvirksomhed for dem. Jeg kunne sagtens ha’ givet dem det tredobbelte, men det bliver de sgu nok ikke mere grundige af i fremtiden. Giv en mand en fisk eller lær ham at fiske. I ved hvad jeg mener.

Fortsat god mandag.

[RSS] 2 kommentarer til “en tur til cykelsmeden”

 • Nov
  20
  2006
  13:36 - chris

  Det citat minder mig om Civ IV :)

  Nå, ville bare lige sige, at det er nogle dejlige billeder og at jeg sætter stor pris på, at du rent faktisk får dem sorteret, uploaded og ind i mellem beskrevet. Jeg gi’r sgu en ordenlig fadbamse, når du kommer hjem igen om 2 måneder.

 • Nov
  20
  2006
  14:39 - neurox

  Det lyder sgu lækkert – du kan også stikke hovedet forbi Chiang Mai – så gir’ jeg en omgang thainudler og en Beer Chang! 😉


Johnny