Me
24. November, 2006

Som den opmærksomme læser allerede har opdaget, befinder jeg mig i Thailand. Jeg skriver om turen her på siden, og jeg uploader flittigt billeder til Flickr. Med mig har jeg min IP-telefon, så jeg kan ringe billigt hjem til Danmark – men er der noget at snakke om?

Det er en mærkværdig problemstilling, men de fleste bloggere kender den måske allerede. Man skriver om sit liv, og når man møder folk face to face har de en opfattelse af at de kender en – men det er jo som oftest kun en brøkdel af livets finurligheder der ender på nettet. Tit er det lidt en kamp at få overbevist folk om at man er mere end sin hjemmeside.

Denne problemstilling har på mærkværdig vis fundet vej til min vennekreds, og der kan gå uger imellem at vi snakker sammen, for vi kan jo bare læse på din hjemmeside. Samtaleemnerne er serveret på et sølvfad, og vi kommer sjældent ud over hvad der i forvejen står på min hjemmeside. Måske er jeg for træt når jeg griber knoglen, eller måske skal jeg bare ha’ folk skolet i at jeg ikke kun er todimensionel. Måske skal jeg selv åbne munden noget mere.

Igår snakkede jeg næsten en stiv time med en god ven, og der var tid til at komme forbi de små ting, for med alle de indtryk jeg får indenbords, er der nogle gange brug for at læsse af – og det er som sagt kun en brøkdel der ender her.

Misforstå mig endelig ikke, jeg hverken peger fingre eller hænger folk ud – jeg nyder hvert sekund jeg har gode venner i røret, specielt når jeg er så langt hjemmefra. Det er underordnet om dagens højdepunkt har været en tur over på tanken, for med den galskab der er på disse breddegrader er det rart at ha’ en hotline til virkeligheden. Tak fordi I gider hænge i røret med mig! 😉

[RSS] 8 kommentarer til “mærkelige forbindelser”

 • Nov
  24
  2006
  11:59 - chris

  Jeg kan let følge dig, men det handler i høj grad også om at “gemme” noget til vennerne.

  Jeg har altid en masse at snakke med mine venner om, selvom jeg skulle have berettet malende og detaljeret om det på nettet. De ved sgu også godt, at det ikke er alting, der kommer frem i lyset :)

 • Nov
  24
  2006
  13:15 - neurox

  Bare rolig, jeg har altid noget i ærmet – jeg skal bare ha’ det formidlet! :-) Iøvrigt ser jeg frem til at høre et par røverhistorier når jeg er tilbage under nordlige himmelstrøg!

 • Nov
  24
  2006
  13:57 - Ramani

  Det var hyggeligt at snakke med dig igår. Sørens kommentar til at du havde ringet var, “han ringer mere end når han er hjemme”. 😉

 • Nov
  24
  2006
  15:33 - erlando

  Du ringer bare :-)

 • Nov
  24
  2006
  17:09 - Thomas

  Hva’ snakker du om HC? Du ER da en real life udgave af Parappa.

 • Nov
  26
  2006
  18:41 - neurox

  Parappa ?!???

 • Nov
  27
  2006
  20:43 - szabo

  Har den samme oplevelse, med venner der alt for sjældent ringer fordi de jo kan læse hvad jeg render og laver.

 • Dec
  20
  2006
  03:45 - Anne

  En måde at komme rundtom problemstillingen kan være at slutte alle blogindlæg med: Men så pludselig……… 😀


Johnny