Me
19. December, 2006

Teknisk set er det godtnok formiddag, men det er ikke vitalt for historien. Jeg sidder i nede i det udendørs fællesareal på WaLai House, og jeg grovfryser. Jeg har lige været oppe for at hente en hoodie, men kan nu konstatere at der er alt alt for koldt til bare tæer.

Som rigtig dansker, skal man klage over kulde og smide t-shirten hvis termometeret kommer over 16-18 grader. Kommer temperaturen op over 28-30 stykker, så er der lidt uenighed om hvorvidt varmen er dejlig eller for meget. Det er danske forhold. Her i Thailand spiller vi efter andre regler, og med et dagligt temperatursving imellem ca. 11 og 30 grader, så er definitionen af koldt en smule anderledes end derhjemme.

Som turist på en uges charterferie, når du ikke at omstille dig til varmen, men nu hvor jeg har været her i snart to måneder har jeg efterhånden vænnet mig til det. Sveden driver ikke længere af mig, selvom der er 30 grader i skyggen og jeg ifører mig gerne noget langærmet når der er lidt overskyet. Spørgsmålet er hvor lang tid det kommer til at tage mig, når jeg igen skal vænne mig til det nådesløse danske klima.

21 grader i skyggen - *brrrrrrrrrr* Koldt!! :-)

[RSS] 2 kommentarer til “Kolde morgener”

 • Dec
  19
  2006
  07:26 - Anita

  Gad vide, om man ku’ lære sådan noget!? Det ville ihvertfald være rart at kunne have det sådan om sommeren her i DK :)

 • Dec
  20
  2006
  18:36 - neurox

  Jeg tror desværre det er en forbigående evne, som jeg parkerer i Kastrup lufthavn på vej hjem! :-(


Johnny