Me
28. December, 2006

Jeg er røvtræt af at høre om Ungdomshuset. Jeg er røvtræt af at høre om en flok unger der ikke kan få deres holdninger ud, uden at bruge vold og kaste med brosten. Jeg er røvtræt af folk der ikke har den mindste smule respekt for loven, og jeg er mest af alt røvtræt af at jeg skal betale regningen.

Jeg bryder mig heller ikke nødvendigvis om systemet, men jeg respekterer spillereglerne og jeg betaler min skat. Det betyder så også at jeg betaler til den øgede politistyrke, vejspærringer, fængselsvæsenet, hospitalsregninger, krisehjælp og ikke mindst overførselsindkomster til de system-hadende anarkister.

Jeg var oprindeligt helt med på at møgungerne skulle have et sted at være, men jeg har bare fået nok nu. Når de truer med at bringe samfundet i knæ med vold og ikke har den fjerneste respekt for den private ejendomsret, så kan de fandme rende og skide – der er ingen sympati.

Det værste er ressourcerne – hvor mange mandetimer og hvor mange penge ryger ikke ud i lokummet på grund af det her? Kunne de ikke være brugt bedre – måske til at hjælpe andre i nød, fremfor nogle dybt egoistiske, asociale møgunger der skider resten af samfundet op og ned af ryggen? “Jammen vi vil ha’ et hus hvor vi kan flygte ind når politiet er efter os, og så vil vi iøvrigt ikke betale husleje!” Med det blødsødne system der skulle holde dem i ørene, ville det ikke undre mig om de får det alligevel.

Jeg ser personligt frem til at de bliver sat på gaden, men håber inderligt at det bliver en fredelig aktion – så samfundet ikke får flere hospitalsregninger på den bekostning.

PS: Alt godt i Thailand. God jul og godt nytår!

[RSS] 10 kommentarer til “Jævn det med jorden”

 • Dec
  28
  2006

  Jeg er SÅ enig med dig, Neurox.. Jævn det med jorden! Og gerne NU! Til dem som mener jeg nu udtaler mig om noget jeg ikke ved en hujende s*** om – så ved jeg skam udemærket godt hvad de unge har i rygsækken.

  God jul og godt nytår herfra.

 • Dec
  29
  2006

  Jeg kunne ikke være mere enig.

 • Dec
  29
  2006

  Skræmmende.

  Efter at have set billeder af Nørrebro fra den aften ville jeg i høj grad ønske at politiet havde haft ubehagelige riot control udstyr, som tåregas, vandkanoner osv.

 • Dec
  29
  2006
  18:26 - Pia

  Jeg kan ikke være mere enig. Jeg har faktisk haft forståelse for deres utilfredshed, meeen jeg synes deres voldelige og primitive handlinger taler deres eget sprog. Så nu er jeg egentlig også på at de tviges ud af det hus, og ønsker fonden af Ungdomshuset at spendere penge på dem, ja så bør de sgu selv finde nogen der gider sælge til formålet, grrrrrr

 • Dec
  30
  2006
  22:11 - Mohn

  Hørt!

  Nu er det sgu nok…

 • Dec
  30
  2006
  22:48 - Allan

  Hey HC
  Så skulle du lige have prøvet køen pga afspærring af jagtvej på vej til arbejde i 2770.
  Lovlydig – har dd tilmeldt egoét til licenskontoret – kan det næsten blive mere volvo ?

 • Dec
  30
  2006
  22:49 - Allan

  GODT NYTÅR
  derude fra søens folk går tankerne til øvrige udenlands :-)

 • Dec
  31
  2006
  16:00 - Anita

  Rigtig Godt Nytår HC. Hils endelig de andre og sig det samme. Pas godt på Jer derude (sikkert bag på pick-uppen) 😉

 • Dec
  31
  2006
  20:36 - neurox

  Tak for nytårshilsenerne, og i lige måde! :-)


Johnny