Me
31. December, 2006

Jeg er lige kommet træt ind af døren, og læser nu at der er sprunget flere bomber i Thailands hovedstad Bangkok, og to er blevet dræbt. Af frygt for flere angreb, blev alle store nytårsarrangementer aflyst i Bangkok og den næststørste by Chiang Mai – hvor vi bor.

CNN skriver:

BANGKOK, Thailand (CNN) — Thai authorities have canceled all major New Year’s celebrations in Bangkok after at least seven explosions ripped through several areas of the capital, killing two people, police and hospital officials say.

At least 12 other people were wounded in Sunday’s attacks, which appeared to have been coordinated, and took place hours before New Year’s Eve celebrations at midnight (noon ET).

Major events in Thailand’s second largest city, Chiang Mai, have also been canceled.

Udover strømsvigt og lidt militær tilstedeværelse, har jeg ikke observeret noget her i Chiang Mai, og vi befandt os i byens brændpunkt, Thapae Gate, lige omkring midnat. Indtil videre virker 2007 meget stille og roligt.

Godt nytår!

UPDATE: Der er iflg. BT (Ritzau) blevet kastet en bombe imod en moské i hjertet af Chiang Mai.

UPDATE: JP har en mere detaljeret udgave af historien.

[RSS] Én kommentar til “Nytår og bomber i Bangkok”

  • Jan
    1
    2007
    19:06 - neurox

    CNN har en ny artikel med spekulationer omkring angrebet.


Johnny