Me
1. January, 2007

Jyllands-Posten skriver idag at folk i både København og Århus har kastet sten imod brandbiler igår aftes. Hvad fanden tænker I på? Det er mænd og kvinder som redder liv, for helvede! Hvad sker der for jer?

Det er meget muligt at det er både moderne og smart at hade systemet i øjeblikket, men det er mig komplet ubegribeligt at folk kaster sig over brandvæsenet. Jeg har absolut heller ingen sympati for folk der overfalder politiet, men der bruger folk da trods alt argumentet jammen de slår altså på anarkisterne. Brandfolk slukker brande – de sørger for at din opgang ikke brænder af, når møgunger laver ild i kælderen og de redder din mormor ud af sin brændende villa, når hun er faldet i søvn i juledekorationen. De redder liv for fanden – og ikke nok med det, de sætter godvilligt deres eget liv på spil i processen.

At kaste sten efter redningsfolk, er dog det sygeste vi er kommer på indtil nu. De burde få stående bifald hvorend de mødte op – specielt her omkring nytår!

[RSS] 2 kommentarer til “Hvad fanden tænker I på?”

 • Jan
  1
  2007
  15:21 - erlando

  Helt enig!

  Man tænker sådan lidt på, om de samme mennesker ville sige “Nej tak, jeg klarer mig selv” til en brandmand, som var ved at redde deres røv?

  Jeg tvivler..

 • Jan
  1
  2007
  17:55 - Allan

  Jeg mener at der skulle være god plads på en brandbil til en TMG affugage:-)


Johnny