Me
2. January, 2007

Som et led i mit nye “omvendt public service” fremstød, vil jeg gerne have læsernes hjælp! Hvis nogen har erfaringer eller kender til komplikationer i forbindelse med import af motorcykel fra Thailand, så hører jeg gerne om det – alt lige fra fragt til Danmark og indregistrering.

Det hele er meget løst lige nu, men det kunne dreje sig om en Honda CB1300, til en pris omkring 160.000 Baht – eller 25.400 gode danske kroner.

På forhånd tak! :-)

Honda CB1300 1998

[RSS] 8 kommentarer til “Hjælp – motorcykel import fra Thailand”

 • Jan
  2
  2007
  19:52 - Mads

  Det kan sgu ikke være så svært
  1. Få den hjem
  2. Få den indregistreret (Det er nok den temmelig dyre del)
  Hvis det var mig ville jeg nok lige tage en snak med told og skat om sådan noget først. De har en grim vane med at synes at ting skal være dyrere end de er… Tjek evt. http://www.skat.dk
  Eller så giv lige lyd med data om cyklen, alder, kilometer, og stand, så kan jeg godt prøve at høre i hvilken omegn det skal prissættes.

 • Jan
  3
  2007
  17:05 - neurox

  Jeg har kontaktet Skat for at få et overslag på registreringsafgiften, men jeg frygter at jeg ender med at betale 70K+ i afgift for en motorcykel der koster mig 25K. Det er for sygt.

 • Jan
  4
  2007

  Er fuldkommen enig i at Skattefar i Danmark er en horibel person at slås med. Desværre har jeg kun erfaring med import at biler til Sverige.

  Alternativt kan du måske finde firmaer i Danmark der specialiserer sig i import af motorcykler fra andre lande. Kan næsten ikke forestille mig andet end at der må være sådan nogle – der findes jo masser af US import firmaer for biler, så det kan vel også findes for motorcykler fra “de varme lande”?
  dk.fritid.mc (eller hvad gruppen nu hedder) kan måske bruges som udgangspunkt?

 • Jan
  9
  2007
  18:57 - neurox

  De solgte sgu min CB1300’er! Fandme! Så havde de så en Yamaha XJR1300 istedet for, men jeg må indrømme at smilet først rigtig bredte sig, da jeg hørte at der var endnu en CB1300 på vej til bikeshoppen i en kasse, på en båd, et eller andet sted imellem Japan og Bangkok.

  Den kommer om 10 dage. Måske skal der handles.

 • Feb
  15
  2007
  12:02 - sisse

  hvad så har du fundet ud af hvad du skal bøde til told og skat. overvejer at importerer en bike fra indonesien, men er ikke sikker på omk. hvad med moms ???

 • Feb
  15
  2007
  12:07 - neurox

  Sisse, du kan se regnestykket her. Det er cirka 6% told og 25% moms oveni. Det der virkelig gør nas, er den uhyrlige danske registreringsafgift, men den kan Skat komme med et estimat på – de svarer langsomt på deres e-mail, og deres estimat kan være rent vanvid hvis der ikke tidligere er importeret lignende modeller til Danmark.

  Mit bedste forslag vil være at flygte fra Danmark.

 • Apr
  17
  2007
  16:11 - Alex Petersen

  Hej

  Kan hjaelpe di med at finde cyklerne
  Jeg er bosat paa 4 aar nu i Bangkok og saelger alt muligt

  Alex Bangkok

 • Apr
  26
  2007
  18:07 - CALO2

  Hej.

  Er selv meget interesseret i at importere en MC til DK, dog fra tyskland. Faldt derfor over dette forum inden jeg fandt ud af at det var import uden for EU.

  Er dog meget interesseret i at komme i kontakt med Alex Bangkok. Har nemlig brug for info og evt. hjælp omkring anden import fra asien til DK. Alex Bangkok du må derfor meget gerne sende en email på calo2@ofir.dk

  På forhånd tak

  CALO2/ Claus


Johnny