Me
3. January, 2007

Dette er udelukkende rygter, men det forlyder at der er sprunget en bombe i en Tesco udenfor centrum af Chiang Mai. Der skulle efter sigende være to dræbte, og sandsynligvis en del sårede. Der er i skrivende stund intet om sagen i medierne eller nogle af de nyhedssites jeg besøger.

[RSS] 3 kommentarer til “Flere bomber”

 • Jan
  3
  2007
  22:04 - Maagaard

  BBC News siger ikke noget om det, så det er nok en and.

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/default.stm

  /Maaagaard

 • Jan
  4
  2007
  09:36 - neurox

  Her i morges var der nye rygter om at den igangværende blomsterfestival var blevet bombet, men igen er det på ingen måde confirmed og der er intet i fjernsynet, på CNN eller BBC – det er muligvis bare panik.

 • Jan
  4
  2007
  18:42 - Gitte

  Det du skriver minder mig om, da jeg var i Thailand – lige midt i januar 91 (eller var det 90) hvor Golfkrigen brød ud. Rygterne fløj om ørerne af os, bla. om bomber og trusler om bomber i Bangkok, og vi brugte en del tid foran flimmerkassen og CNN, for at finde hoved og hale i det hele.

  Trist måde at bruge sin velfortjente ferie… på den anden side: Det gav os også tid til at pleje vores tilbagevendende MeKong-tømmermænd…


Johnny