Me
9. January, 2007

De er vilde med markeder hernede, og der deskes op med alt fra himmel og jord. Håndværk er specielt billigt hernede, så smykker, malerier og træfigurer er hysterisk billige. Der er dog også rigeligt med kopiurer og kinajunk for dem der foretrækker sådan noget.

Selv er jeg ærlig talt ikke særlig meget i shoppinghumøret. Da vi var i Burma fik jeg købt mig et meget fedt ur af tvivlsom kvalitet, og 400m længere henne af gaden, lykkedes det mig da også definitivt at dele chronometeret i tre uforbindelige dele. Shit happens. Det er ikke så meget varene på de forskellige nattemarkeder der rykker i mig, men mere stemningen. Der syntes ikke at være samme desperation omkring at få lortet solgt, som man desværre tit ser i de små gadebutikker. Folk virker tilbagelænede og man kan slappe helt af, imens man går og snacker på en eller anden form for gadeføde.

En lille chokoladevaffel

Stilfulde malerier

Tæpper og blomster skåret i sæbe

Ung pige danser for skillinger

Jeg fik ikke købt noget som helst, men jeg har svoret at vende tilbage og samle lidt souvenirs ind senere.

Resten af billederne kan ses på Flickr.

Der er lukket for kommentarer.


Johnny