Me
6. January, 2008

Jeg går og brygger på en ny blog – eller rettere jeg ville gerne brygge på en ny blog, men tiden har ikke været til det. Jeg har simpelthen haft mine tanker andetsteds. Siden her er så godt som lukket og slukket, men imens mine trofaste fans – ja, man har lov at drømme – venter på mit andet komme, har jeg lidt nyt: jeg skal giftes.

Yep, det er ikke engang løgn – for lidt over 37 timer siden friede jeg til min søde kæreste, og vi skal giftes på et endnu udefineret tidspunkt imellem marts og maj i år! Thumbs up og energiske shout-outs til OkCupid for at køre et fantastisk underholdende og gratis internationalt datingsite, og tusind tak til Kapper for at overtale mig til at prøve det dengang jeg hang allermest med mulen. Finger til de danske betalings-datingportaler – det koster det hvide ud af ørene, og desuden er der jo ingen der siger at din kæreste partout skal være dansk, vel? :-)

Stay tuned! :)

[RSS] 9 kommentarer til “imens vi venter”

 • Jan
  6
  2008
  11:16 - erlando

  Congrats! Og damn!, så slår du mig på målstregen. Jeg troede s’gu lige, jeg havde den i skabet.. 😉

  Det er lidt vildt, hvad der kommer til at ske i 2008.. :-)

 • Jan
  6
  2008
  11:36 - Anita

  Som jeg har sagt til dig et hav af gange efterhånden, så er I altså også pissesøde sammen. Det ser ud til (på billederne) at I passer sammen som Hans i Grete, så tillad mig at råbe et højt:

  TILLYKKE – med hinanden :o)

 • Jan
  6
  2008
  12:57 - neurox

  Taktak! Og enorme shout-outs til Erlando fordi han få dage før første afrejse spottede at mit visum takket være min fummelfingerethed var dateret en måned for sent! :) Det har nok til dato været det korteste besøg i hovedstaden (skulle hente nyt visum på ambassaden). Mærkeligt år indtil videre – tre brylluper og en fødsel. Jeg håber vi holder begravelserne på et minimum! :-)

 • Jan
  7
  2008

  Tillykke skal man da sige så 😉

  Og så glæder jeg mig til at se næste blog-projekt… :)

 • Jan
  8
  2008

  Tilykke herfra!!!

  Ja jeg følger stdig med i hvad der ikke sker her, så det er da rart med sådanne gode nyheder 😀

 • Feb
  2
  2008
  12:49 - Tina

  Tillykke tillykke og bedste ønske for jeres fremtid.

 • Feb
  2
  2008
  21:54 - Esther

  Jamen dog – så kommer man tilfældigvis ind her for første gang i meget lang tid… og så skal du sandelig giftes!

  Stort til lykke :)

  Esther

 • Feb
  25
  2008
  12:41 - Kaffesmølfen

  Hey – også tillykke med det herfra! :)

 • Mar
  5
  2008
  15:21 - neurox

  Tak allesammen :-)


Johnny