Me
17. January, 2006

Hvad er det her?

Det er såmænd min hjemmeside, min weblog eller mit åndehul om man vil. Velkommen! Tag plads i sofaen, snup en kop kaffe og hør mig bræge om løst og fast. Jeg sigter efter at levere skarpe kommentarer om mig selv, bloglandet og verden generelt – krydret til ukendelighed med en grotesk blanding af inderlig kærlighed og spydig sarkasme. Kommentarer er altid velkomne.

Hvem er du?

Jeg er en frisk ung mand i min bedste alder. For de tvivlende, kan jeg oplyse at det er er rart sted i starten af de tredive. Jeg er teknologinørd, og har programmeret de sidste par årtier. Til dagligt er jeg den ene halvdel af et lille programmørfirma i hjertet af Århus. Til dagligt gør jeg det umulige, hvilket der som bekendt altid er udfordringer i. Jeg har blogget siden omkring 2002, men har som alle andre haft nogle off-perioder. Jeg bor i det nordlige Århus med min viv, mit fjernsyn og to feline uldklumper, der bruger størstedelen af deres vågne tid på at flå min sofa og hærge mine trægulve. Mine store interesser er fotografi, b-film, sære bøger, eksotisk øl og det modsatte af charterrejser.

Hvad betyder det der neu-noget?

For en million år siden nappede jeg navnet neurox – primært fordi ingen andre havde været der. Det betyder ikke noget, og udtales i retning af new-rocks. Jeg brænder ikke for at være anonym, men det er ikke en del af idéen at reklamere med mit borgerlige navn her.

God fornøjelse med læsningen.
Må du løfte mangt et øjenbryn.

Kan du kontaktes?

Selvfølgelig kan jeg det! Hvis du har ris/ros eller bare vil sige hej, så send mig en e-mail på nedenstående adresse.

min e-mail adresse

Der er lukket for kommentarer.


Johnny